Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Dinsdag 31 maart 2020

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 28 maart #22

U heeft zich ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met u.

Net als iedereen kunnen wij er ook niet omheen. Het Corona virus houdt de hele wereld in zijn greep, zo ook Soesterberg. In deze nieuwsbrief leest u meer over de stappen die Burgemeester Metz heeft moeten ondernemen om te voorkomen dat het dit weekend druk wordt in de prachtige natuurgebieden in en rond Soesterberg, u ziet hoe een deel van Soesterberg-Noord in anderhalf jaar is getransformeerd in een mooi buurtje en u leest meer over de status van de ontwikkelingen van Oude Tempel.

Sluiting parkeerplaatsen Soester Duinen 

PERSBERICHT - Gemeente Soest sluit per direct parkeerplaatsen rond de Soester Duinen. Hier wordt ook op gehandhaafd. Dit om weekenddrukte en daarmee verdere spreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lees meer...

Soesterberg-Noord in beeld

In november 2018 startte de sloop van de panden aan de Batenburgweg om plaats te maken voor nieuwbouw. Nu, nog geen anderhalf jaar later, staan er drie prachtige appartementengebouwen en 41 eengezinswoningen. We hebben wat foto’s op een rijtje gezet, kijkt u mee?

Lees meer...

Woningbouwplan Landgoed Oude Tempel

PERSBERICHT - Gemeente Soest werkt aan de plannen voor woningbouw op Landgoed Oude Tempel in Soesterberg. Inmiddels is er helderheid over de status van de bosgroeiplaatsen in het gebied. De provincie heeft bevestigd dat woningbouw op deze locatie past binnen het provinciaal beleid

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website


 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht