Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Vrijdag 21 februari 2020

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 21 februari #21

U heeft zich ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen wij graag met u, want dit voorjaar wordt Soesterberg nog mooier en leuker dan het al was.

In deze nieuwsbrief hebben we goed nieuws voor u over de verkoop van de volgende fase van'De Groene Hoogte, met onder meer starterswoningen, leest u meer over de nieuwe ‘hotspot to be’ die Soesterdal heet en ontdekt u wat het opsporen van Niet Gesprongen Explosieven aan de Vliegbasis aan mooie vondsten oplevert.

Start inschrijving fase 4 van de Groene Hoogte

Op maandag 2 maart 2020 om 12.00 uur start de online inschrijving van de 4e fase van het project De Groene Hoogte. Deze fase bestaat uit 44 eengezinswoningen met een prijs vanaf € 225.000,- v.o.n. Inschrijven voor de woningtypen Hazelaar, Vogelkers en Meidoorn kan tot en met zondag 8 maart 2020. 

Lees meer...

Cafe Restaurant Soesterdal zoekt horecatoppers

De tegels van het terras liggen, de ruwbouw is zo goed als klaar en het afbouwen gaat bijna beginnen. Het duurt niet lang meer of deze hotspot to be opent haar deuren, maar voor het zo ver is zijn ze nog op zoek naar horecatoppers.

Lees meer...

Mooie vondsten op de Vliegbasis

De voorbereidende onderzoeken voor het bouw- en woonrijp maken van de gronden voor de Vliegbasis zijn in volle gang. Een mooi voorbeeld van die onderzoeken is het onderzoek naar Niet Gesprongen Explosieven (NGE). In december is het Rijksvastgoedbedrijf in opdracht van het Ministerie van Justitie gestart met het opsporen van NGE in het westelijk bosgebied en langs de Batenburgweg. Archeoloog Nick Warmerdam vertelt u graag over de mooie vondsten die dat oplevert.

Lees meer...

 

 

                                 

      

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht