Move2Social regio Amersfoort: Inschrijving geopend tot 10 februari


Donderdag 06 februari 2020

Move2Social regio Amersfoort: Inschrijving geopend tot 10 februari!

Move2Social is van start! Op donderdag 30 januari was de kick-off van Move2Social regio Amersfoort, waarmee de tweede editie van ons versnellingsprogramma voor sociaal ondernemers officieel is afgetrapt. Op deze middag waren alle betrokkenen en geïnteresseerden van harte uitgenodigd bij de Rabobank Amersfoort Eemland.

Denise Notenboom, directievoorzitter van Rabobank Amersfoort-Eemland, opende de middag met een welkomstwoord. Zij vertelde over het belang van ondersteuning voor sociaal ondernemers en waarom de Rabobank daarom partner is van het eerste uur. Na inspirerende woorden van Patrick Kiel, wethouder van gemeente Leusden, vertelde oud deelneemster Quinty van Dree van Beelife over haar ervaringen tijdens de eerste editie van het programma. Tot slot vertelde Pim Jonkman over zijn ondernemersreis en de uitdagingen van Raw Metals.

Move2Social begeleidt ondernemers die impact (gaan) maken op maatschappelijk vraagstukken richting sociaal ondernemerschap en duurzame groei. Samen met de Rabobank Amersfoort-Eemland, het Regionaal Werkbedrijf, WSP regio Amersfoort en KplusV geven we sociaal ondernemerschap in de regio zo een serieuze boost! Voor meer informatie over het programma én oud deelnemers zie Move2Social

De eerste sociale ondernemers hebben zich al aangemeld voor het versnellingsprogramma.
Volg jij ook? Let op: inschrijven kan tot 10 februari via Move2Social Amersfoort

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Nicolette Schipper (n.schipper@kplusv.nl  tel: +31 6 13 96 50 48) of Bente Lieftink (b.lieftink@kplusv.nl  tel: +31 6 27 08 55 63)

Nieuwsoverzicht