Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Vrijdag 31 januari 2020

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 29 januari 2020 #20

Het nieuwe jaar is goed begonnen. Een spetterende nieuwjaarsontmoeting in het Gemeentehuis van Soest zorgde voor een feestelijke start van het nieuwe decennium 2020!

En ook de bouwprojecten knalden het nieuwe jaar in. Woningcorporatie Portaal is gestart met de bouw van appartementengebouw de Brigade aan het Den Berghplein. Meer informatie over dit project vindt u op de website van Portaal. Zodra De Brigade en Den Bergh opgeleverd zijn kan de Gemeente aan de slag met de buitenruimte en krijgt Soesterberg met het Den Berghplein weer een fijn dorpshart.

Met de nieuwe virtual reality app van Den Bergh kunt u zich al een beetje een voorstelling maken hoe dat er straks uit kan komen te zien. Hoe het er nu uitziet kunt u vrijdag bekijken, de verkoop-bouwkeet opent dan haar deuren. En niet alleen bij Den Bergh is het open huis, nu de appartementen van Huren aan Flight Deck bijna opgeleverd worden heeft u vrijdag voor de laatste keer de kans om de modelwoning in complex de Heidevogel te bezoeken. Meer hierover en een prachtig filmpje over hoe Hart van de Heuvelrug zorgt voor een goede balans qua wonen, werken, zorg, recreatie en natuur, om de toekomst van de Utrechtse Heuvelrug veilig te stellen ziet en leest u in deze nieuwsbrief.

Een kijkje nemen in de appartementen van Den Bergh?

Met de virtual reality tour van dorpshart Den bergh wandelt u, op uw beeldscherm, over de galerij, bekijkt u de appartementen en krijgt een beeld van het uitzicht en de omgeving.

Lees meer...

Nog 10 appartementen beschikbaar bij Huren aan Flight Deck

Wie een appartement op het oog heeft bij Huren aan Flight Deck moet vaart maken, maar liefst 95 van de 105 appartementen zijn verhuurd. Vrijdag 31 januari van 16.00 tot 17.00 uur heeft u voor de laatste keer de kans om een open huis te bezoeken.

Lees meer...

Hart van de Heuvelrug zorgt voor balans

Soesterberg ligt op de Utrechtse Heuvelrug, Nederlands op 1 na grootste natuurgebied. De toenemende vraag naar wonen en werken zette het gebied onder druk. Om een goede balans te waarborgen qua wonen, werken, zorg, recreatie en natuur en de toekomst van de Utrechtse Heuvelrug veilig te stellen hebben 17 partijen de krachten gebundeld in 'Hart van de Heuvelrug'.

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website
  

 

 

 

Nieuwsoverzicht