Interactieve lezing van Present Eemland


Donderdag 09 januari 2020

Stichting Present Eemland slaat al 12,5 jaar een brug tussen groepen vrijwilligers en mensen die dit nodig hebben.

Dit wordt gevierd met een jubileumbijeenkomst voor bedrijven. Tijdens deze bijeenkomst geven Ben Tiggelaar, onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper, en  Herman Zondag, Directeur Customer Experience bij AFAS, een interactieve lezing. Het event vindt plaats op 3 februari vanaf 17.30 uur in Stayokay Soest.

Stichting Present Soest en Amersfoort slaan al 12,5 jaar een brug tussen groepen vrijwilligers en mensen die hulp nodig hebben.

De vrijwilligers komen vanuit kerken, scholen, verenigingen, maar ook vanuit bedrijven. Steeds meer bedrijven weten stichting Present te vinden wanneer zij zoeken naar een vorm van maatschappelijk betrokken ondernemen. Present kan de medewerkers van de bedrijven een prachtige ervaring geven door letterlijk de handen uit de mouwen te steken en bij mensen achter de voordeur aan de slag te gaan met: schilderen, behangen, tuinieren etc.  Ook een sociaal project, zoals: biljarten met ouderen, wandelen met mensen met een beperking etc. behoort tot de mogelijkheden.

Om te vieren dat Present dit al 12,5 jaar faciliteert in regio Eemland, is er op 3 februari een event voor bedrijven. Tijdens deze avond geeft Ben Tiggelaar, één van Nederlands meest gevraagde sprekers en expert op het gebied van leiderschap en verandering, een interactieve lezing. Hierin verwerkt hij ook zijn persoonlijke ervaringen met Present.

Daarnaast komt Herman Zondag, directeur Customer Experience bij AFAS, aan het woord. AFAS heeft de afgelopen jaren vele groepen medewerkers de ruimte gegeven om zich een dagdeel via Present in te zetten. Herman laat ons zien wat dat hen en AFAS gebracht heeft.

Ondernemers zijn van harte welkom op het event. Wel is het noodzakelijk om aan te melden via deze link: present125.nl.

Nieuwsoverzicht