Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Woensdag 04 december 2019

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 18 november #18

 Het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen delen we graag met u.

In deze nieuwsbrief leest u meer over het open huis bij de compleet ingerichte model-eengezinswoning in het project Huren aan Flight Deck,  brengen we u graag op de hoogte van de gezellige drukte bij de start verkoop van de Groene Hoogte en vertrouwen we u vast toe dat Soesterdal the place to be wordt!

Open huis eengezinswoning Huren aan Flight Deck 

Zaterdag 7 december is het voor het eerst mogelijk een compleet ingerichte modelwoning van de eengezinswoningen in het project Huren aan Flight Deck te bezoeken. U bent van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom aan de Postweg 62.  

Lees meer...

Soesterdal the place to be

Aan de rand van Park Vliegbasis verschijnt langzamerhand de pleisterplaats die Soesterdal heet. Nu de grote raampartijen zichtbaar zijn geworden is het al voor te stellen hoe u straks lekker geniet van een goede kop koffie terwijl de kinderen naar hartenlust spelen en ravotten in de natuurspeeltuin.

Lees meer...

 

Gezellige drukt bij start verkoop de Groene Hoogte

Voor de Groene Hoogte startte woensdag 13 november de verkoop van alweer de derde fase en dat bleef niet onopgemerkt. Het was een gezellige drukte en er werd enthousiast gereageerd op de ruime woningen met diepe kavels. 

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website


 

 

 

 

Nieuwsoverzicht