Businessrun Sylvestercross 31 december 2019


Woensdag 04 december 2019

Informatie inschrijfprocedure

Voor-inschrijving individuele onderdelen
Voor-inschrijven voor de individuele wedstrijden van de Sylvestercross en de Sylvester by Night kan tot en met 15 december 2019 via deze website of via www.inschrijven.nl. Inschrijfkosten kunnen worden voldaan middels iDeal.

Bij het inschrijven kan worden gekozen uit bijna 30 looponderdelen, die op verschillende momenten op 30 december (Sylvester by Night) en 31 december (Sylvestercross) starten. Voor sommige wedstrijdonderdelen kun je alleen maar inschrijven als je wedstrijdlid bent van een atletiekvereniging (Junioren AB, Senioren, Masters), voor andere onderdelen is lid zijn van een atletiekvereniging niet nodig (jeugdlopen en de prestatielopen).

Tijdens de voor-inschrijving kan een dry-fit loopshirt worden besteld en er is de mogelijkheid een donatie te doen aan ons goede doel. 

Na-inschrijving individuele onderdelen
Na 15 december 2019 kun je tot en met de wedstrijddag nog na-inschrijven, maar dan zijn de kosten hoger.

Tot 27 december 13.00uur kan dit via deze website of via www.inschrijven.nl.

Op 30 december (tussen 17:00 en 20:00 uur) en 31 december (tot 45 min voor de start) is ook na-inschrijving mogelijk in het inschrijfbureau. Dan vul je in het inschrijfbureau een formulier met je gegevens in en krijg je een startnummer uitgereikt. Ter plaatse dient dan ook betaald te worden; pinnen is mogelijk.


Inschrijving teamlopen
Naast de individuele wedstrijden zijn er ook twee teamlopen: de Sylvester Scholierencross en de Sylvester BusinessRun. Inschrijven voor deze teamlopen kan uitsluitend tijdens de voor-inschrijvingsperiode; na-inschrijven is niet mogelijk.

 

Inschrijven kan via:  http://www.sylvestercross.nl/soest/79/2165/inschrijfbureau.html

Nieuwsoverzicht