Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Maandag 11 november 2019

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 8 november #17

U heeft zich ingeschreven als belangstellende voor de nieuwbouw in Soesterberg. Het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen delen we graag met u.

In deze nieuwsbrief herinneren wij u aan de start verkoop van de derde fase van De Groene Hoogte, informeren wij u over de open verkoop-bouwkeet bij Dorpshart Den Bergh en vertellen wij iets over een typisch Amerikaanse traditie in ons mooie dorp.

Inschrijving fase 3 De Groene Hoogte van start

REMINDER: Op woensdag 13 november aanstaande organiseert Heilijgers de start verkoop voor 27 woningen in de 3e fase van het project De Groene Hoogte.

Lees meer...

Open verkoop-bouwkeet bij dorpshart Den Bergh

Ruim een maand geleden veranderde de open plek op de hoek van de Kampweg en de Banningstraat in een drukke bouwplaats. De werkzaamheden aan Den Bergh zijn voortvarend gestart. Wilt u meer weten over dit prachtige project dat straks het nieuwe dorpshart gaat sieren?

Lees meer...

 

 Soesterberg thuisbasis voor griezels, zombies en Amerikanen

Zaterdag 26 oktober stond Soesterberg weer als vanouds in het teken van Halloween. Zombies, griezels en andere engerds wisten de bezoekers weer goed de stuipen op het lijf te jagen. 

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website
 Afmelden nieuwsbrief


U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u aangegeven heeft de nieuwsbrief van Nieuwbouwkompas Soesterberg te willen ontvangen. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan hier af.
 

Nieuwsoverzicht