Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Dinsdag 29 oktober 2019

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg 25 oktober 2019   nummer  16

 

U heeft zich ingeschreven als belangstellende voor de nieuwbouw in Soesterberg. Het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen delen we graag met u.

In deze nieuwsbrief duiken we in het verleden en blikken we naar de toekomst met het besluit dat de gemeenteraad van Soest, zo'n 10 jaar geleden, nam om fors te investeren in Soesterberg. Brengen we u graag last minute op de hoogte van het open huis vanmiddag bij Huren aan Flight Deck en hebben de ontwikkelaars van de Groene Hoogte nieuws over de volgende fase die in verkoop gaat.  

Gemeente en Soesterberg zetten tandje bij voor sociale voorzieningen Masterplan

Zo'n 10 jaar geleden besloot de gemeenteraad van Soest fors te investeren in Soesterberg met het vaststellen van het Masterplan - een plan met een looptijd van zo'n 20 jaar. Nu we halverwege zijn is de tussenstand opgemaakt.  

Lees meer...

25 oktober open huis bij  Huren aan Flight Deck

Heeft u belangstelling voor een van de appartementen of eengezinswoningen, maar is het er gewoon nog niet van gekomen een kijkje te nemen bij Huren aan Flight Deck? Dan hebben wij goed nieuws! Ongeveer de helft van de appartementen staat nu onder optie, dus kom gerust langs er is nog keus genoeg.

Lees meer...

 

Start verkoop fase 3 de Groene Hoogte

Op woensdag 13 november a.s. start de verkoop van fase 3 van de Groene Hoogte. Deze fase bestaat uit 27 herenhuizen en twee-onder-een-kapwoningen in het westelijke plandeel van het project.

Lees meer...

 

 

                                 

      

  Bekijk de website
 Afmelden nieuwsbrief


U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u aangegeven heeft de nieuwsbrief van Nieuwbouwkompas Soesterberg te willen ontvangen. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Meld u dan hier af.
 

 

 

 

Nieuwsoverzicht