Regel je Arbeidsongeschiktheid als Ondernemer


Dinsdag 13 augustus 2019

Uitnodiging

We nodigen jou uit om op vrijdag 30 augustus naar onze special met het onderwerp “Regel je arbeidsongeschiktheid als ondernemer” te komen. Dit wil je niet missen!

Recent is er een nieuw pensioenakkoord gesloten, daarbij is onder andere afgesproken dat je binnenkort verplicht iets geregeld moet hebben voor arbeidsongeschiktheid.


SharePeople als innovatieve oplossing
Ondernemersladder heeft diverse mogelijkheden onderzocht voor een arbeidsongeschiktheidsvoorziening. Wij zijn er inmiddels van overtuigd dat SharePeople een uitstekend aanbod heeft voor ZZP, starters en MKB.

We hebben Cosmas Blaauw van SharePeople uitgenodigd, hij zal ons vertellen over hun oplossing bij arbeidsongeschiktheid. SharePeople is echt een innovatie ten opzichte van het broodfonds en de arbeidsongeschiktheidsverzekering.


Ben jij erbij?
Wil je weten wat SharePeople voor jou kan betekenen?
Kom dan op 30 augustus naar de nieuwe locatie van Ondernemersladder op het Weteringpad 7 in Soest.

De bijeenkomst duurt van 14.30 uur tot 16.00 uur en wordt afgesloten met een borrel.

Natuurlijk mag je iemand meenemen en/of de uitnodiging delen met relaties waarvan je denkt dat ze deze informatie ook kunnen gebruiken. 

Laat het weten via   
https://ondernemersladdersoest.nl/uitnodiging-arbeidsongeschiktheidsregeling 

Natuurlijk mag je iemand meenemen en/of de uitnodiging delen met relaties waarvan je denkt dat ze deze informatie ook kunnen gebruiken.

Ben je verhinderd en wil je wel weten wat Sharepeople voor je kan betekenen? Stuur ons dan een e-mail als reply op dit bericht

Nieuwsoverzicht