RABO minimaster groeiende ondernemers


Dinsdag 13 augustus 2019

Rabo miniMaster voor groeiende ondernemers
3 september 2019, Rabobank Amersfoort Eemland

Samen werken aan groei!

Beste relatie,

Als ondernemer ben je al enige jaren actief. Je bent continue op zoek naar mogelijkheden om te groeien, naar inspiratie en je neemt de tijd om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. 
Speciaal voor jou als groeiende ondernemer organiseren wij in samenwerking met Rabo Ondernemers Academie de Rabo miniMaster Groeiende Ondernemers aan

Dinsdag 3 september starten we met dit programma dat is ontwikkeld door de Coöperatie Fabriek. Je spart met gelijken en doet nieuwe inzichten en inspiratie op. Wat je leert, kun je direct in de praktijk toepassen.

miniMaster voor zakelijke en persoonlijke groei

Deze opleiding is bedoeld voor ondernemers met groeiambitie, die hun bedrijf en zichzelf in acht masterclasses  verder brengen. Deze opleiding geeft je nieuwe inzichten. Je krijgt praktische handvatten, onder meer op het gebied van strategisch management, persoonlijk leiderschap en innovatie. Na iedere masterClass neem je een veelheid aan theorie en casuïstiek mee naar huis. Je ontwikkelt een frisse blik op jouw onderneming en bouwt een bijzonder netwerk op.

Action Learning

De gehanteerde leermethodiek is Action Learning. Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers én de docenten. Je kunt de aangereikte theorieën direct toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Programma en docenten

Het programma bestaat uit acht masterClasses die elk een wezenlijk aspect van ondernemerschap behandelen.
• Strategisch Management
• Financieel Management
• Business Model Canvas vanuit strategisch marketingperspectief
• Human Resources Management
• Marketing Management
• Persoonlijk Leiderschap
• Toekomstbestendig Ondernemen
• Ondernemen in een digitale wereld
In iedere Masterclass wordt tussen 17.30 uur en 22.00 uur een thema behandeld. De docenten hebben ruime praktijkervaring en affiniteit met ondernemers en de branche. Ieder van hen is als docent verbonden aan minimaal één business school, hogeschool of universiteit.

Meld je uiterlijk 25 augustus aanstaande aan bij Bram Anvelink, accountmanager MKB, via Bram.Anvelink@rabobank.nl of 06 30 29 77 65.
Bekijk de video voor meer informatie over het programma of neem contact op met jouw accountmanager.

Met vriendelijke groet,
Rabobank Amersfoort Eemland

Denise Notenboom
directievoorzitter

 
Nieuwsoverzicht