Geld Op Orde Soest


Dinsdag 11 juni 2019

Opening GOOS (Geld Op Orde Soest) op 11 juni 2019

Hét inlooppunt voor geldzaken in Soest

GOOS (Geld Op Orde Soest) is hét inlooppunt voor geldzaken in Soest. Inwoners van Soest en Soesterberg die aan het eind van de maand niet uitkomen met hun geld of van wie de rekeningen zich opstapelen, kunnen baat hebben bij een beter overzicht in hun financiële administratie. Vanaf 11 juni 2019 kunnen zij hiervoor terecht bij  inlooppunt GOOS. Een team van ervaren mensen die graag helpen bij financiële zorgen of administratieve vragen.

Wat is GOOS?
GOOS is een samenwerking tussen vrijwilligers en professionals. In dit inlooppunt werken Welzin, sociale raadslieden van SJI, Schuldhulpmaatje, Loket Schulden en de Kredietbank samen om alle vragen over geld en schulden te beantwoorden. Het wegnemen van onzekerheid en het voorkomen van schulden kan soms al met één gesprek geregeld zijn. Het team van GOOS staat drie ochtenden in de week klaar. De sociale raadslieden van SJI hebben daarmee hun huidige spreekuren uitgebreid. Ook zij zijn aanwezig om te checken of u alle inkomsten krijgt waar u recht op heeft. Ze kunnen u helpen bij (juridische) vraagstukken over bijvoorbeeld werk, uitkering, de beslagvrije voet of andere zaken.

Openingstijden

GOOS opent haar deuren voor het eerst op dinsdag 11 juni om 9:00 uur. Vervolgens is GOOS geopend op iedere dinsdag, woensdag en donderdag van 9:00 tot 12:00 uur in De Plantage (begane grond), Smitsweg 311 3765 CJ Soest.

Meer informatie?
Neemt u dan een kijkje op www.zorgzaamsoest.nl.

Nieuwsoverzicht