Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg


Donderdag 16 mei 2019

 

 

 

Nieuwsbrief Nieuwbouwkompas Soesterberg| 15 mei 2019 #12

 

U heeft zich ingeschreven als belangstellende voor wonen in het mooie, groene Soesterberg. Nieuwbouwkompas Soesterberg verzamelt informatie rondom de ontwikkeling van de nieuwbouwplannen. Het laatste nieuws delen we graag met u.

In deze nieuwsbrief zijn wij blij u mee te kunnen delen dat de bouw van het appartementengebouw in het dorpshart ‘Den Bergh' van start gaat, herinneren wij u aan de start verkoop van 27 prachtige nieuwbouwwoningen van De Groene Hoogte en leest u het verhaal van Rowan en Arrie die op zoek zijn naar hun droomwoning in Soesterberg.

 

Start bouw voor dorpshart 'Den Bergh'

Het is zo ver! Op 30 september 2019 zal aannemer van Bekkum starten met de bouw van 39 appartementen en commerciele ruimtes aan het dorpsplein in Soesterberg. 

Lees meer..


Start verkoop volgende fase van De Groene Hoogte

Op donderdag 16 mei a.s. start de verkoop van 27 woningen in fase 2 van De Groene Hoogte. U bent tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom in de Ceciliakapel van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten aan de Amersfoortsestraatweg 20 in Soesterberg.

Lees meer...

Bewoners aan het woord...

Waarom is Soesterberg zo leuk? Wie beter dan de bewoners van het dorp kunnen u dat vertellen. Een tijdje geleden spraken we Rowan en Arrie. Ze waren op zoek naar een nieuwbouwwoning in Soesterberg. We hopen dat Rowan en Arrie snel hun droomhuis in vinden.

Lees meer...

 

 

                                 

      

f.
 

 

 

 

Nieuwsoverzicht