Het Beste Bedrijf van Soest 2019


Woensdag 15 mei 2019

PERSBERICHT

8 mei 2019

Nomineren kan vanaf nu!

Bent of kent u Het Beste Bedrijf van Soest 2019?

De Soester Zakenkring en de gemeente Soest gaan dit jaar voor het tweede jaar op rij op zoek naar Het Beste Bedrijf van Soest. Welk bedrijf heeft deze titel als geen ander verdiend? Nomineren kan vanaf nu!

Wethouder Liesa van Aalst. “We hebben prachtige bedrijven in onze gemeente die we graag het podium bieden op het Ondernemerscongres. Zo organiseren we voor het tweede jaar op rij de verkiezing van ‘Het Beste Bedrijf van Soest’ om te laten zien waar de Soester bedrijven groot in zijn. Ik verwacht een inspirerende avond en nodig iedereen van harte uit om zijn of haar favoriete bedrijf te nomineren voor deze verkiezing”.

Of het nu gaat om een eigen bedrijf of juist de winkelier die altijd voor zijn of haar klanten klaarstaat… een bedrijf dat toonaangevende innovaties heeft gerealiseerd of internationaal scoort… alle redenen om een bedrijf te nomineren zijn goed, zolang het bedrijf maar voldoet aan de volgende criteria:

Het betreft een onderneming die:

1.    Een vestiging heeft binnen de gemeentegrenzen van Soest;

2.    Een actieve onderneming is;

3.    Minimaal 3 jaar bestaat, aantoonbaar met KvK inschrijving.

Voorronde en finale

Bedrijven kunnen genomineerd worden van woensdag 8 mei 2019 tot vrijdag 12 juli 2019 door het formulier in te vullen via https://www.soest.nl/ondernemersloket/ondernemerscongres/het-beste-bedrijf-van-soest/. Nomineren is altijd anoniem. Alleen de jury heeft inzage in degenen die de nominaties hebben doorgegeven. De jury maakt een selectie van maximaal 10 bedrijven uit de genomineerden, die vervolgens bezocht worden. Dit zijn bedrijven die zij kansrijk achten voor de titel ‘Het Beste Bedrijf van Soest 2019’. Vervolgens kiest de jury de top 3. Deze bedrijven worden bezocht voor het opnemen van een filmpje over hun bedrijf, aangeboden door Rabobank Amersfoort-Eemland. Tijdens het Ondernemerscongres van Soest op 30 oktober 2019 pitchen deze drie genomineerden waarom hun bedrijf de titel verdient. Het oordeel is vervolgens aan de aanwezige ondernemers. Zij hebben het eindoordeel door live te stemmen tijdens het congres.

Vakjury

De jury bestaat uit:

·         Thijs Duindam, eigenaar Restaurant De Soesterduinen

·         Mels van Vulpen, eigenaar Mels! Consultants BV

·         Henk van Asch, Bedrijven Managementorganisatie Soest

·         Ron Stam, fiscaal jurist, Finovion Soest

·         Rein Tupker, eigenaar Kunst-Siersmederij Rein Tupker & zn en winnaar van Beste Bedrijf 2018

Kijk voor meer informatie op https://www.soest.nl/ondernemersloket/ondernemerscongres/het-beste-bedrijf-van-soest/. Voor meer informatie over het Ondernemerscongres van Soest kijk op https://www.soest.nl/ondernemersloket/ondernemerscongres

 

 

 

 

Noot voor de pers

Het Beste Bedrijf van Soest 2019 is een gezamenlijk initiatief van de Soester Zakenkring en de gemeente Soest met medewerking van verschillende Soester ondernemers. Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Henk van Asch, lid van de jury via 06-53402100 of via info@soesterzakenkring.nl, Dorien Bosselaar of Nynke Minkema, gemeente Soest via d.bosselaar@soest.nl of n.minkema@soest.nl

Nieuwsoverzicht