Bedrijf in de schijnwerpers: Van Zal Camper- & Caravanherstel


Vrijdag 01 februari 2019

In elke nieuwsbrief komt een bedrijf in de schijnwerpers.
Wij gunnen je een kijkje in het bedrijf van Jan van Zal. Maak kennis met deze geboren en getogen Soester, een markante collega-ondernemer die sinds 1993 lid is van de Soester Zakenkring.

Wanneer ben je begonnen met ondernemen?
,,Ik startte in 1975 met het schadebedrijf. In die tijd was ons bedrijf gericht op autoschade. Wij zijn van onderaf begonnen. Caravans en campers waren in die jaren nog geen gemeengoed. In 1978 herstelde ik mijn eerste caravan. De werkzaamheden zijn in de loop der jaren verschoven van auto’s naar het schadeherstel van recreatievoertuigen. Vanaf 2007 richt ik mij alleen op caravans en campers.”

Wat doet Van Zal allemaal?
,,In onze grote hal aan de Belvedèreweg 12-01 is een groot aantal campers en caravans te vinden. Wij zijn het hele jaar bezig met herstel. Van hagelschade tot zijwand vervangen. In deze regio is geen dealer, dus wij bieden ook onderhoud aan. Denk aan banden, remmen, lagers, gas en verlichting. Dankzij Profile Repair bieden wij een efficiënte schadeherstelmethode aan. Voorheen moest bij iedere deuk een complete zijwand of een deel daarvan worden vervangen, tegenwoordig is dit dankzij de Profile Repair-methode bijna niet meer nodig. Wanneer je op reis gaat met een camper of caravan is dat je woning voor een bepaalde periode. Dan moet alles in orde zijn. Die service en zekerheid bieden wij met onze trouwe medewerker Jeffrey, onze zoon Jerry, mijn vrouw Gertrud en ondergetekende.”

Wat doe je nog meer naast het herstellen van caravans en campers?
,,Ik ben een enorme liefhebber van de muziek uit de sixties. Mijn wens was om ooit te zingen in een band die hits uit de jaren zestig speelt. Met The Old Men's Pleasure Band heb ik die wens waargemaakt. Zaterdag 23 maart organiseer ik een sixties feest waar wij met onze band optreden. Het wordt weer een mooie happening met onder meer de Toreo’s en de Bolero’s.”

Meer informatie: vanzal.nl
Telefoon: 035-6090041 

Nieuwsoverzicht