Netwerkbijeenkomst bij het Kleding- en Persoonsgebonden Uitrusting Bedrijf


Donderdag 06 september 2018

Het bestuur van ONS-Netwerk Soesterberg nodigt haar leden en die van de Soester Zakenkring van harte uit voor het bijwonen van een ongetwijfeld interessante netwerkbijeenkomst op donderdag 20 september a.s.

Van 14.45 tot 17.30 uur bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan het indrukwekkende complex van het Ministerie van Defensie, te weten het Kleding en Persoonsgebonden Uitrustingsbedrijf (KPU).

Het KPU huisvest o.a. het grootste kledingbedrijf van Nederland en voorziet middels een interne ‘shop-website’ alle militairen in binnen- en buitenland van persoonlijke uitrusting.

De medewerkers van het KPU bedrijf staan met veel enthousiasme klaar om de leden van ONS-Netwerk te ontvangen en rond te leiden.

Programma:

14.45 u.                : Deelnemers worden verwacht bij de KPU toegangspoort, Het Zeisterspoor 10, te Soesterberg.

15.00 u.                : Aanvang netwerkbijeenkomst in het KPU hoofdgebouw V31 met een voorwoord door ONS-Netwerk en een introductie  door de Commandant van de Dienst
                               Vervoer & Ondersteuning (DVO eenheid).               
                               Hierna volgt een rondgang door het MEGA(store)-complex.

Deze middag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel tot uiterlijk 17.30 u., die u wordt aangeboden door het KPU-bedrijf.

Zoals bekend zal de netwerkbijeenkomst plaatsvinden op Defensieterrein en aldaar gelden strenge veiligheidsmaatregelen.

Daarom het verzoek aan de deelnemers vóór 17 september een e-mail met naam, geboortedatum en geboorteplaats te sturen aan: info@ons-netwerk.nl

Namens het bestuur van ONS-Netwerk Soesterberg teken ik.

Met vriendelijke groet,
Evert ten Kate
Voorzitter ONS-Netwerk Soesterberg

Nieuwsoverzicht