Ben Becker Int. Transportbedrijf neemt D.J. Middelkoop & Zn en Drenth Lines over


Dinsdag 22 november 2011

De Transportactiviteiten van D.J. Middelkoop & Zn. Culemborg BV en dochterbedrijf Drenth Lines BV te Marum zijn overgenomen door Ben Becker Int. Transportbedrijf BV te Soest. Het internationale transportbedrijf Ben Becker B.V. uit Soest neemt alle vervoersactiviteiten met bijbehorende ca. 100 medewerkers en materieel over van D.J. Middelkoop te Culemborg en Drenth Lines te Marum.

Door de extra steunpunten in Culemborg en Marum wordt het 24 uurs distributienetwerk in de Benelux en het 24/48 uurs netwerk in Engeland, Noord Frankrijk en Duitsland van Ben Becker aanzienlijk versterkt. De transportactiviteiten vanuit Culemborg worden voortgezet onder de naam Ben Becker. De naam Drenth Lines, een begrip in Noord Nederland, blijft gehandhaafd.

Algemeen directeur Wim Becker verwacht dat de overname positieve effecten heeft voor de klanten en voor de continuïteit van de onderneming.

Ben Becker is ruim 40 jaar geleden opgericht, is nog steeds een familiebedrijf en telt na de overname ruim 250 medewerkers. Ben Becker beschikt in Soest over een terrein van 5 hectare met op- en overslagloodsen.

De opslagactiviteiten van Middelkoop Logistics in Culemborg worden zelfstandig voortgezet onder leiding van directeur Jeroen Middelkoop.

Nieuwsoverzicht