Kom je bedrijfsprofiel op zakelijksoest.nl aanmaken in 1 uur


Woensdag 20 juni 2018

Op 16 januari 2018 rolde er een brief van de Soester Zakenkring en gemeente Soest bij je op de deurmat met uitleg over de mogelijkheden om een bedrijfsprofiel via www.zakelijksoest.nl aan te maken. Zo’n 30% van de vrienden van Soest Netwerkt heeft inmiddels een profiel aangemaakt. Super! Er kunnen allerlei overwegingen zijn waarom jij nog geen profiel hebt aangemaakt. Wij faciliteren als bestuur twee momenten voor en na de zomervakantie waarin je in 1 uur tijd een bedrijfsprofiel gaat aanmaken op www.zakelijksoest.nl.

Wat is Zakelijksoest.nl?
De website www.zakelijksoest.nl is een platform voor alle ondernemersverenigingen in Soest die elk hun eigen deel van de website hebben. Er is een zakelijke agenda voor alle activiteiten van alle ondernemersverenigingen in Soest. Er wordt nieuws gedeeld over ondernemers. En er is een bedrijvenregister. Alle leden van alle aangesloten lidverenigingen kunnen gratis een bedrijfsprofiel aanmaken.

Iedere bezoeker van de website www.zakelijksoest.nl kan via de zoekbalk op trefwoord of op bedrijf zoeken. De gemeente Soest gebruikt het bedrijvenregister bij aanbestedingen onder de 25.000 euro. Dus een registratie zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent en makkelijker gevonden wordt bij een opdracht via de gemeente.

Aantal bezoekers van de website was in 2017 al 5.000 per maand. Dus registratie op deze website zorgt ervoor dat je vindbaarheid sterk omhoog gaat.

Laatste argument, de kosten voor de registratie zitten al in je lidmaatschapsgeld. Zonde om er geen gebruik van te maken!

Wat gaan we doen?
Je krijgt van te voren een stukje voorbereiding te doen (tekst bedrijfsprofiel alvast schrijven). Je komt met je eigen laptop (er zijn twee leenlaptops beschikbaar als je er geen hebt) en we gaan samen stap voor stap in 1 uur tijd een bedrijfsprofiel aanmaken.

Trainer is Judith de Pagter, trekker van het project zakelijksoest.nl als algemeen bestuurslid van de Soester Zakenkring en voorzitter van Soest Netwerkt. Zij wordt geassisteerd door Henk van Asch, directeur Bedrijven Management Ondersteuning Soest, o.a. verantwoordelijk voor het beheer van het bedrijvenregister. Hij kan je ook helpen met het vinden van de juiste CPV-codes die nodig zijn voor gemeente ambtenaren om aan te besteden.

Kosten?
Deze training word je aangeboden door Soest Netwerkt en is bedoeld voor vrienden van Soest Netwerkt. Andere belangstellenden zijn ook welkom.

Wanneer?

  • dinsdag 3 juli 2018 van 19.30 tot 20.30 uur
  • woensdag 5 september 2018 van 19.30 tot 20.30 uur

Locatie?
Ondernemershuis Birkstaete – Birkstraat 95-1 - Soest

Aanmelden?
Meld je zo snel mogelijk aan via deze link, want het aantal stoelen is beperkt tot 18. Vol is vol!

 

Nieuwsoverzicht