Bent of kent u Het Beste Bedrijf van Soest 2018? Nomineren kan vanaf nu!


Maandag 28 mei 2018

De Soester Zakenkring en de gemeente Soest gaan dit jaar voor het eerst op zoek naar Het Beste Bedrijf van Soest. Welk bedrijf heeft deze titel als geen ander verdiend? Nomineren kan vanaf nu!

Of het nu gaat om een eigen bedrijf of juist de winkelier die altijd voor zijn of haar klanten klaar staat… een bedrijf dat toonaangevende innovaties heeft gerealiseerd of internationaal scoort… alle redenen om een bedrijf te nomineren zijn goed, zolang het bedrijf maar voldoet aan de volgende criteria:

Het betreft een onderneming die:

  1. Een vestiging heeft binnen de gemeentegrenzen van Soest\
  2. Juridisch een onderneming is, met uitzondering van stichtingen, verenigingen en overheidsinstanties
  3. Minimaal 3 jaar bestaat, aantoonbaar met KvK inschrijving

Voorronde en finale
Bedrijven kunnen genomineerd worden van 18 april tot 6 juli 2018 door het online formulier in te vullen via www.aanmeldenbijsoest.nl/bestebedrijf2018. Nomineren is altijd anoniem. Alleen de jury heeft inzage in degenen die de nominaties hebben doorgegeven. Een onafhankelijke jury maakt een selectie uit de genomineerden. De jury bezoekt maximaal 10 genomineerde bedrijven. Dit zijn de bedrijven die zij kansrijk achten voor de titel Het Beste Bedrijf van Soest 2018. Vervolgens kiest de jury de top 3: de podium kandidaten.  Tijdens het Ondernemerscongres van Soest op 31 oktober 2018 pitchen deze drie genomineerden waarom hun bedrijf de titel verdient. Het oordeel is vervolgens aan de aanwezige ondernemers. Zij hebben het eindoordeel door live te stemmen tijdens het congres.

Vakjury
De jury bestaat uit:

  • Paul Martens, Secretaris Soester Zakenkring, tevens voorzitter van de jury
  • Judith de Pagter, Eigenaar deLinkedIntraining.nl
  • Mels van Vulpen, Eigenaar Mels! Consultants BV
  • Ewoud van de Kolk, Accountmanager Rabobank Amersfoort Eemland
  • Nienke Keizer, Eigenaar Nekzt Evenementen Congressen Projecten

Meer informatie?
Kijk voor meer informatie op www.soest.nl/bestebedrijf. Voor meer informatie over het Ondernemerscongres van Soest kijk op www.soest.nl/ondernemerscongres.

Nieuwsoverzicht