Nieuwbouwkompas Soesterberg van start


Dinsdag 17 april 2018

Dinsdag 17 april is ‘Nieuwbouwkompas Soesterberg’ gelanceerd. Op deze website vinden woningzoekenden het nieuwbouwaanbod in Soesterberg.

In Soesterberg zijn volop nieuwbouwprojecten in ontwikkeling en in verkoop. Voor geïnteresseerden was het niet altijd duidelijk wat het complete aanbod was. Met het lanceren van deze website heeft het consortium van ontwikkelaars, de gemeente, provincie en Hart voor de Heuvelrug een groot stuk duidelijkheid gecreëerd.

Op Nieuwbouwkompas Soesterberg staan de nieuwbouwprojecten, voorzien van de belangrijkste kenmerken, overzichtelijk op een rij. Verder is er op de website meer informatie te vinden over de omgeving, bereikbaarheid en voorzieningen van Soesterberg. Via dit platform zetten woningzoekenden koers richting hun woondromen in Soesterberg.

Kijk voor meer info op www.nieuwbouwkompassoesterberg.nl. Iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief, wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuwbouwnieuws. Nieuwbouwkompas Soesterberg heeft ook een Facebookpagina en Instagramaccount.

Bron: gemeente Soest

Nieuwsoverzicht