Wethouder Janne Pijnenborg stort beton voor nieuwbouw De Ridder BV


Woensdag 21 maart 2018

Dinsdag 13 mei was wethouder Janne Pijnenborg (Soest 2002) aanwezig bij de feestelijke ceremonie voor het nieuwe pand van De Ridder BV aan de Centurionbaan in Soesterberg. Het storten van het beton voor dit mooie nieuwe pand deed de wethouder samen met de directie van De Ridder BV, Frank en Arie-Jan de Ridder.  

De Ridder BV is een sportieve allround groenvoorziener, die het onderhoud verzorgt van golfbanen, (bedrijfs)tuinen en sportterreinen. Tevens behoort aanleg en renovatie tot hun werkzaamheden. Een echt Soesterbergs familiebedrijf dat nog steeds gestaag groeit. Er werd dinsdag beton gestort, omdat een deel van het nieuwe pand al staat. De verwachting is dat De Ridder in het najaar hun nieuwe onderkomen kan betrekken. 

“Een bijzonder moment voor De Ridder BV”, zo sprak directeur Frank de Ridder in zijn openingswoord. Na jarenlang gevestigd te zijn aan de Veldmaarschalk Montgomeryweg gaat De Ridder dit jaar verhuizen naar hun nieuwe onderkomen aan de Centurionbaan. “Wij handelen en ondernemen met respect voor de natuur en zetten ons in voor een toekomstbestendige groensector. Dit kunnen wij in ons nieuwe onderkomen nog beter waarmaken. De werkplaats is bijvoorbeeld voorzien van moderne technieken, waardoor we efficiënter kunnen werken én zo onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn.”

Wethouder Pijnenborg (Ruimtelijke Ordening, Vergunningverlening en handhaving, Wonen, Bewegen en Bestuurlijke vernieuwing, Milieu en Duurzaamheid) is enthousiast over de nieuwe huisvesting: “De Ridder gaat met haar tijd mee door duurzaam te ondernemen in een sector waar dit zeer gewenst is. Wij zijn blij dat we dit mooie familiebedrijf hebben kunnen behouden voor Soesterberg.” 

Foto: Na het storten van beton door wethouder Janne Pijnenborg van de gemeente Soest en Frank en Arie-Jan de Ridder van De Ridder BV.
Bron: De Ridder BV

 

Nieuwsoverzicht