Soest Netwerkt Workshop 24 april: 'Hoe bepaal ik mijn tarief?'


Woensdag 07 maart 2018

Hoe bepaalk ik mijn tarief?
Het is één van de belangrijkste vragen waar je als ZZP-er mee te maken krijgt. Wat is de juiste vraagprijs voor mijn product of dienst? En welke keuzes moet ik daarbij maken? Als zelfstandig professional zoekt je vrijheid, zelfstandigheid en uitdagende opdrachten, maar er moet natuurlijk wel brood op de plank komen! Maar wat is een normale beloning voor het werk dat ik doe?

Kortom, genoeg vragen om als ZZP-er eens bij stil te staan. In deze workshop gaat Jan Schuurman van Schuurman HR Advies, vanuit zijn achtergrond als beloningsexpert en zijn eigen ervaring als zelfstandig professional, in op deze vragen.

Samen met de deelnemers bespreken we voorbeelden waar je als ZZP-er rekening mee moet houden. De verschillende mogelijkheden worden op een rijtje gezet. Jan geeft een inkijk in wat een marktconform tarief is in verschillende situaties. Je krijgt daarbij praktische tips en verschillende modellen aangereikt. Na afloop van de workshop weet je precies hoe je je tarief bepaalt en welke stappen daarbij nodig zijn.
Voor inschrijven, klik hier.

 

 

 

 

Nieuwsoverzicht