Soesterberg Flight Event 25 & 26 augustus


Donderdag 01 februari 2018

In het weekend van 25 & 26 augustus 2018, organiseert het Nationaal Militair Museum (NMM) het Soesterberg Flight Event. In de sfeer van de ‘Roaring Twenties’ herleven bezoekers oude tijden; met vliegtuigen uit de beginjaren van de luchtvaart op Vliegbasis Soesterberg.

Het programma van het Soesterberg Flight Event geeft aandacht aan de ontwikkeling van de luchtvaart vanaf de start. Vanaf de grasbaan naast het museum stijgen en landen vliegtuigen uit de pioniersjaren van de luchtvaart: de Eerste Wereldoorlog, de Barnstorming Years (stuntvliegen) en de tijd van de ontwikkeling van passagiersvervoer tot de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog. Vliegtuigen van hout en vliegers van staal zijn zowel op de grond als in de lucht boven het NMM te zien. Naast het historisch vliegprogramma is er tijdens het evenement van alles te doen voor jong en oud.

Tevens wordt u door middel van de volgende link verwezen naar een videoclip die gemaakt is voor het evenement: https://www.youtube.com/watch?v=vp61UOlOFmU

Bron: Nationaal Militair Museum

Nieuwsoverzicht