Netwerkorganisaties openen hun netwerk tijdens Week van netwerken


Vrijdag 11 november 2011

De laatste jaren zijn netwerken steeds belangrijker geworden, ook voor ondernemers. Sommige ondernemers zeggen zelfs dat een goed functionerend netwerk de basis voor het succes van hun onderneming is. Welk netwerk bij iemand past, en of aansluiten bij een netwerk wel nut heeft, zijn vragen die beginnende ondernemers zich vaak stellen.
Diverse netwerkorganisaties uit de regio van de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland springen in op deze vraag. Zij openen hun netwerk op 22, 23 en 24 november voor elkaar en voor startende ondernemers.

Nut van netwerken
De Kamer van Koophandel met haar netwerk de StartersPas, Flevolandse Zakenvrouwen, Mac3Park, Entre Femmes, Jong MKB Gooi, EVON en Jong MKB Eemland, laten zien dat ondernemers zich via netwerken op een positieve manier onder de aandacht kunnen brengen bij mensen die iets voor hen kunnen betekenen. Netwerkgoeroe Jochem Klijn van Netwerken.nl weet alles over succesvol netwerken. Hij vertelt wat een startende ondernemer heeft aan een netwerkclub en dat netwerken leuk is én resultaat oplevert. Oftewel, hoe werkt netwerken.

Meer informatie over de avonden en aanmelden kan via link

Nieuwsoverzicht