Ondernemersplaza opent 25 november haar deuren


Donderdag 10 november 2011

Ondernemers in regio Amersfoort krijgen over 2 weken een inspirerende plek voor ondernemerschap erbij: Ondernemersplaza.
Op 25 november opent Ondernemersplaza haar deuren en alle ondernemers uit de regio zijn tijdens deze open dag van harte welkom om Ondernemersplaza te ervaren. Ondernemersplaza is gevestigd in het voor dit concept verbouwde pand van de Kamer van Koophandel aan de Printerweg 6 in Amersfoort.


Ontmoetingsplaats
“Enige tijd geleden hebben wij met zes andere partijen het initiatief genomen om te onderzoeken, of we door een betere aansluiting en integratie van dienstverlening het voor ondernemers makkelijker kunnen maken om zaken met ons te doen”, vertelt Harm van Veldhuizen, algemeen directeur van de Kamer van Koophandel, namens de partijen. “Bij Ondernemersplaza kunnen ondernemers niet alleen snel en makkelijk hun zaken regelen, we hebben ook de faciliteiten verruimd om collega-ondernemers te ontmoeten, kennis met elkaar te delen, inspiratie op te doen, van een werkplek gebruik te maken of af te spreken met zakenrelaties.

Om dit mogelijk te maken heeft de begane grond van het Kamer van Koophandel gebouw een grote metamorfose ondergaan, die helemaal past bij Ondernemersplaza. Inspirerend, modern en uitnodigend. Harm van Veldhuizen vervolgt: “Ondernemersplaza wordt the place tot meet! Ondernemersplaza is het ‘clubhuis’ voor de ondernemer in de regio, waar je makkelijk zaken met elkaar, met overheden en andere organisaties kunt doen.”

Open dag 25 november
Donderdag 24 november wordt er al een sneakpreview gegeven voor genodigden. Vrijdag 25 november opent Ondernemersplaza haar deuren voor alle ondernemers in regio Amersfoort. Tijdens de open dag kunnen ondernemers de mogelijkheden van Ondernemersplaza ontdekken. Alle launchingpartners zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Ter kennismaking kunnen bezoekers deze dag deelnemen aan rondleidingen, inspirerende activiteiten en workshops. De activiteiten zijn populair, aanmelden is dan ook zeker aan te bevelen. Meer informatie.

“En bent u 25 november niet in te gelegenheid om te komen, dan heten we u graag op een ander tijdstip welkom op de Printerweg 6 in Amersfoort. Ervaar, ontmoet en vooral, onderneem!”, besluit Van Veldhuizen.

Partners Ondernemersplaza
Ondernemersplaza is een samenwerkingsverband tussen de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland, gemeente Amersfoort, Belastingdienst, Werkgeversservicepunt, Werkplein Amersfoort, Taskforce Innovatie en WTCAA.

Bron: KvK

Nieuwsoverzicht