ALV Soester Zakenkring meer dan geslaagd met inspirerende spreker Stefaan Engels


Woensdag 22 november 2017

Rond de 80 leden en genodigden kwamen naar de Algemene Ledenvergadering van de Soester Zakenkring in het Hilton Royal Parc Soestduinen.

Voorzitter Kees Wantenaar loodste met bekwame hand door de officiële stukken van het boekjaar 2016-2017, waar geen noemenswaardige vragen over werden gesteld. Opnieuw werd zijn voorzitterschap voor de komende vier jaar met applaus begroet, waarbij wel de opmerking werd geplaatst dat het niet waarschijnlijk is dat hij deze periode vol zou maken.

Hierna was het podium voor de gastepreker Stefaan Engels uit Gent in België, die een prachtig verhaal vertelde. Of, zoals te lezen was in de Soester Courant van 22 november: Het ligt niet voor de hand dat de ondernemers in Soest elke dag een marathon lopen. Waar zouden ze de tijd vandaan moeten halen? Onder de indruk waren ze wel van Stefaan Engels. De Belg heeft meer dan 1000 keer de klassieke afstand afgelegd en liep een jaar lang zelfs elke dag een marathon. Daar zit een indrukwekkend verhaal achter en dat stak hij woensdag af na de Algemene Ledenvergadering van de Soester Zakenkring waar rond de 80 leden op af waren gekomen. Om de gastspreker te evenaren, zullen de ondernemers heel wat extra overuren moeten gaan draaien, maar de inspiratie die ze opdeden kan natuurlijk ook in hun bedrijf worden geïnvesteerd.

Of, zoals Antonio van den Hengel op zijn facebookpagina verwoordde: Onvoorstelbare prestatie van deze Belg! Na afloop va de ALV va de Soester Zakenkring een inspirerend verhaal beluisterd van Stefaan Engels die meer dan 1000 marathons in zijn leven heeft gelopen, waarvan 365 dagelijks in 365 dagen achter elkaar. Respect en wat een doorzettingsvermogen en wat kan een mens eigenlijk heel veel als je een doel hebt!

Na afloop van de presenatatie van Stefaan Engels was er een prima diner.

Voor de door Jaap van den Broek gemaakte foto's, klik hier. (Volgens z.s.m.)

Nieuwsoverzicht