Nieuwe programma's van de Ondernemers Academie UOA!


Woensdag 01 november 2017

De UOA biedt een tweetal opleidingen aan in Regio Amersfoort voor ondernemers uit Regio Amersfoort. Het gaat om de Business Course Extra (voor bedrijven met een omzet tot een miljoen) en een Business Course Master (voor bedrijven met een omzet van 1 miljoen of meer of 10 FTE). Meer informatie over de programma’s tref je in de bijlage. Ook organiseert de UOA informatiebijeenkomsten voor deze 2 trajecten in Baarn op 13 november aanstaande:

Info bijeenkomst Business Course Extra (tot 1 mln) in het gemeentehuis van Baarn, Stationsweg 18. Van 16:00-16:45
Info bijeenkomst Business Course Master (+ 1 mln of 10 FTE)
in het gemeentehuis van Baarn, Stationsweg 18. Van 17:00-17:45
Leuk om te vermelden: elke bezoeker (ongeacht zijn/haar beslissing tot deelname) ontvangt een Business Model Canvas op A0 formaat gratis van de UOA!

Daarnaast is voor de ondernemers in Utrecht ook nog een mogelijkheid op do 9-11 op het kantoor van UOA, Master 13:00 tot 14:00 en Extra 11:00 tot 12:00 (zie ook http://uoa.nu/aanmelden-informatiebijeenkomst/ ).

De gemeenten van de regio Amersfoort hebben onlangs het participantencontract met de Ondernemers Academie UOA verlengd. Alle gemeenten leveren een financiële bijdrage met als doel “ondernemers in de regio een opleidingspakket bieden inclusief een persoonlijke coach en netwerk tegen lage kosten”. De opleiding is gericht op de groei van de onderneming. De programma’s waar nu aandacht voor gevraagd wordt zijn de Business Course Extra & Master.

EXTRA: Dit is een groeitraject van circa 26 weken, bestaande uit 13 workshops, 2 adviesgesprekken en inclusief een persoonlijke coach. Toegankelijk voor bedrijven met een minimale omzet van € 100.000,-. Een vergelijkbaar programma heeft in het verleden goed gescoord: de deelnemers groeiden een jaar na afloop van dit ondernemersprogramma - volgens opgave van de Universiteit van Utrecht - met gemiddeld 17% in hun personeelsbestand. In het tweede jaar was dit zelfs 44%. Het programma eindigt met een slotbijeenkomst met private investeerders waar ondernemers daadwerkelijk voor groeikapitaal kunnen pitchen. De start is dinsdag 28 november te Utrecht en kost slechts € 450,- ex btw (in plaats van € 1.500,- in 2018)!

MASTER: Dit is een groeitraject van circa 14 maanden, bestaande uit 13 masterclasses, 3 adviesgesprekken en inclusief een persoonlijke coach. Daarnaast is een mentor van NLgroeit een mogelijkheid. Toegankelijk voor bedrijven met een minimale omzet van € 1.000.000,- of 10 FTE in dienst. Een vergelijkbaar programma heeft in het verleden goed gescoord: de deelnemers groeiden een jaar na afloop van dit ondernemersprogramma - volgens opgave van de Universiteit van Utrecht - met gemiddeld 17% in hun personeelsbestand. In het tweede jaar was dit zelfs 44%. De start is dinsdag 21 november te Utrecht en kost slechts € 2.500,- ex btw. Het boek ‘Ondernemen is topsport’, aangeboden door Marcel Broersma van Peak Value, ontvangt elke Master deelnemer na inschrijving gratis.

 Bedrijven met belangstelling kunnen zich rechtstreeks wenden tot Björn Six (06-46243798 of six@uoa.nu ) van Ondernemers Academie UOA.

Meer informatie over startdata, trainers en coaches rondom de Business Courses is tevens te vinden op: http://uoa.nu/programmas/ 

Meer informatie op www.uoa.nu  

 

Nieuwsoverzicht