Bedrijfsoverdracht vroeg regelen voorkomt problemen


Donderdag 03 november 2011

Eigenaar van een (familie)bedrijf? Dan komt er een moment dat de onderneming overgedragen wordt. Vaak blijkt echter dat familie- en bedrijfsbelangen niet altijd hetzelfde zijn, wat conflicten binnen de familie kan opleveren. Soms brengen deze conflicten zelfs het voortbestaan van het bedrijf in gevaar. Tijdig de overdracht regelen kan veel problemen voorkomen.

Goed voorbereid met seminar
Wat er allemaal bij een overdracht komt kijken horen bedrijfseigenaren op 15 november. Dan houdt de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland samen met François Carstens van CapitalWise, een seminar Bedrijfsoverdracht van een (familie)bedrijf. François Carstens gaat vooral in op verhalen en ervaringen uit de praktijk en leert de aanwezigen hoe een overdracht voor alle betrokkenen zo goed mogelijk kan verlopen.

Aanmelden
Het seminar vindt plaats op 15 november van 15.30-17.30 uur bij de KvK in Amersfoort, Printerweg 6. Deelname kost 40 euro. Het programma is ook interessant voor bedrijven die niet een familiebedrijf zijn maar daar qua karakter en structuur op lijken. Meer informatie en aanmelden.

Nieuwsoverzicht