Soest Netwerkt Business netwerk event in StayOkay Soest 14 november


Zaterdag 30 september 2017

Op 14 november 2017 zijn vrienden van Soest Netwerkt, introducés en leden van andere netwerken uit de regio Soest, Amersfoort, Baarn van harte uitgenodigd op deze business event avond.

De inloop is om 19.30 uur en het event start om 20.00 uur. Vanaf 21.30 uur drinken we een drankje aan de bar. We sluiten uiterlijk 22.30 uur het event af.

Locatie: StayOkay – zaal Lange/Korte Duinen – Bosstraat 16 – 3766 AG Soest

<<< Meld je hier aan voor dit netwerkevent >>>

Wat gaan we precies doen?
We vragen je om een zakelijke zoekvraag voor te bereiden die bij binnenkomst van het event op een flipover wordt genoteerd met een corresponderend nummer. Voorbeeld: “2. Ik ben op zoek naar een makelaarskantoor uit jouw netwerk regio Soest-Amersfoort.”
Het gaat dus om een concrete vraag waar jij iets mee kunt en wellicht haal je daar op den duur business uit.

Aan de andere kant van de zaal staat een flipover waar deelnemers een cadeau kunnen opschrijven. Bijvoorbeeld: “2. Een introductie mediation gesprek van een uur”. Dit cadeau krijgt het corresponderende nummer die de ondernemer als zoekvraag heeft gesteld.

Je bent overigens niet verplicht om een cadeau in te brengen, maar het is natuurlijk wel leuk als deelnemers beloond worden!

Als alle vragen en cadeaus rond 20.00 uur zijn opgeschreven, begint het event. Deelnemers verzamelen zich rondom de flipover met vragen, de vragensteller kan kort een toelichting geven op de gestelde vraag en zichzelf kort introduceren. De aanwezigen die iemand in hun netwerk kennen, doen hun visitekaartje in een bakje dat correspondeert met het nummer van de vraag. Dus als ik in mijn netwerk een makelaar ken, dan stop ik in het corresponderende bakje 2) mijn eigen visitekaartje.

Dus neem veel visitekaartjes mee!

Tussen 21.00 en 21.30 uur worden de cadeaus verloot onder de visitekaartjes die in de bakjes van de vraagkant zijn verzameld. Zo word je beloond voor het openstellen van jouw netwerk.

Rond 21.30 uur nemen de vragenstellers de visitekaartjes behorend bij hun vraag mee. Zij nemen de volgende dag contact op met de deelnemers die een contact met je willen delen of een introductie willen verzorgen.

Vanaf 21.30 uur drinken we gezamenlijk een drankje aan de bar en rond 22.30 uur is het event ten einde.

Kosten van dit event:
·       Voor vrienden van Soest Netwerkt: gratis
·       Voor introducés en leden van andere netwerken: € 15,00 (contant te voldoen aan de zaal of voor het event over te maken op bankrekening: NL 94 INGB 0006 3722 95 ten name van Stichting Soest Netwerkt.

 

Nieuwsoverzicht