11 oktober 2017: Ondernemerscongres 2017


Vrijdag 08 september 2017

Ondernemen + Succes = Verhaal

Na het succes van voorgaande jaren, organiseert de gemeente Soest dit jaar opnieuw een congres voor Soester en Soesterbergse ondernemers. Het thema van het congres is “Ondernemer + Succes = Verhaal”.

Dit congres vindt plaats op woensdag 11 oktober van 19.00 tot 22.45 uur in Restaurant De Soester Duinen.

Programma
19.00 uur: Inloop
19.30 uur: Avondvoorzitter is de Soester Kim-Lian van der Meij. Zij is o.a. bekend als zangeres, actrice, musicalster en televisiepresentatrice. Daarnaast is zij schrijfster van kinderboeken.

We hebben hele mooie bedrijven in Soest. Welke verhalen zitten daarachter? Kim-Lian leidt ons door enkele boeiende Soester verhalen. De Succesverhalen van Tachyon en NextDent spelen een belangrijke rol deze avond.

Rik Jacobs is de oprichter van NextDent, dat recent is overgenomen door het Amerikaanse bedrijf 3D Systems. Dit bedrijf maakt met 3D printers kronen, bruggen en kunstgebitten. Uniek in de wereld.

Maarten Buitenhuis is de eigenaar van Tachyon Motorsport, Tachyon Engineering en Hydrotest Systems. De wereld van snelle auto’s en slimme technologische oplossingen.

Tijdens het congres vindt de finale plaats van de wedstrijd Het Beste Ondernemersidee van Soest 2017. De drie genomineerden krijgen het podium om te vertellen waarom hun idee het beste is. Daarna kunt u met uw smartphone bepalen wie volgens u de winnaar is.

21.45 uur: Einde congres en aansluitend tot 22.45 uur een netwerkborrel.

Aanmelding en meer informatie

U kunt zich online aanmelden: Aanmelden ondernemerscongres 2017
Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met Puck Brunet de Rochebrune via (035) 609 34 11.

Onverhoopt verhinderd?

Gezien de grote belangstelling voor dit congres en een maximale capaciteit van de zaal, stellen wij het op prijs als u - wanneer u na inschrijven toch niet kunt komen - zich afmeldt. Dat kan tot 24 uur voor de start van de bijeenkomst.

Belt u even met (035) 609 34 11 of stuur een e-mail naar postbus2000@soest.nl t.a.v. Puck Brunet de Rochebrune. Dan kunnen wij nog contact opnemen met belangstellenden op de reservelijst.

 

Nieuwsoverzicht