Uitnodiging Lunchbijeenkomst Cyberrisico's, di. 19 sept.


Maandag 28 augustus 2017

Inzicht in uw bedrijfsrisico’s is van belang voor de continuïteit van uw bedrijf. De meeste zijn u bekend, maar er zijn ook risico’s waar u misschien niet direct bij stilstaat. Zo krijgen ondernemers steeds meer te maken met cyberrisico’s.

Vrijwel dagelijks zijn er in de media berichten over bedrijven die slachtoffer zijn van internetcriminaliteit. Het is belangrijk dat bedrijven bewust zijn van de risico’s die zij lopen en hoe zij hun digitale weerbaarheid kunnen vergroten.

Daarom nodigen de Soester Zakenkring en Rabobank Amersfoort Eemland u graag uit voor een lunchbijeenkomst ‘Cyberrisico’s’ op dinsdag 19 september aanstaande.

Wat kunt u verwachten?
Maarten de Haan, expert advies zakelijk bij Interpolis en Michael Ninaber, professionele hacker bij Capgemini, nemen u mee in de wereld van cyberrisico’s. Zij gaan in op de gevaren van internetcriminaliteit voor grote en kleine bedrijven. Welke technieken gebruiken digitale criminelen? Welke desastreuze gevolgen hebben ze voor uw bedrijf? Maar vooral, hoe kunt u ze voorkomen? U ziet hoe het in de praktijk werkt.

Relevante gegevens
Datum    Dinsdag 19 september 2017
Locatie   Ambachtshal, Koningsweg 22 te Soest
Programma  
12.00-12.30 uur : Ontavngst met aperitief
12.30-13.00 uur: Lunch 
13.00-14.00 uur: Presentaties door Maarten de Haan en Michael Ninaber (interactief)
14.00 uur: Sluiting.
Na afloop is er gelegenheid voor een rondleiding door de Ambachtshal.
       

Voor aanmelden klik hier

 

Nieuwsoverzicht