Opbrengst veiling Haringparty Soest-Baarn 2017 verdeeld onder 12 goede doelen


Dinsdag 25 juli 2017

Tijdens een informele maar zeer smakelijke lunch in restaurant De Soester Duinen werden maandag 24 juli aan 12 organisaties uit Soest en Baarn de symbolische cheques overhandigd van de opbrengst van de haringveiling 2017.

Voorzitter van de Soester Zakenkring Kees Wantenaar nam de goede doelen uit Soest (1) voor zijn rekening terwijl René van Wijk namens de Contactgroep Baarnse Bedrijven de symbolische cheques overhandigde aan de Baarnse organisaties (2).

Alle vertegenwoordigers spraken hun dank uit en vertelden in het kort wat zij met het geld gaan doen. Voor de foto's, klik hier. 
Voor een artikel in de Soester Courant van de hand van Martin Huizenga, klik hier.

1): Cabrio, Amerpoort/Pastzo, Bentinckfonds, Project 142, Molen De Windhond, Verzorgingshuis Daelhoven, Sinterklaasintochten Soest en Soesterberg.
2): Weggeefwinkel Baarn, Stichting Voor Mekaar, DierenZorg Eemland, Sinterklaasintocht Baarn.

Dat de weggeefwinkel uit Baarn blij was met het haar cheque blijkt wel uit deze foto.

Ook Project 142 liet zich niet onbetuigd, getuige onderstaande e-mail van de initiatiefnemer Werner Paans aan de vrijwilligers van dit project:
Goedendag,
Gisteren was de feestelijke bijeenkomst van de Soester Zakenkring waar de opbrengst van de veiling van het eerste vaatje haring werd verdeeld. Ons Project hoorde bij de uitverkorenen.
De voorzitter deelde de waardecheques uit. Project 142 krijgt € 750,-
E
en fantastische donatie voor ons Project, waarvoor ik, namens jullie allemaal, de Soester Zakenkring van harte heb bedankt
Groet,
Werner

Nieuwsoverzicht