Grand opening Sportcity Soest met Pieter van den Hoogenband


Dinsdag 06 december 2016

Maandag 12 december is het zover: SportCity opent opnieuw haar deuren van de vestiging in Soest. De sportschool is volledig vernieuwd en dat mag gevierd worden!

Niemand minder dan voormalig topsporter Pieter van den Hoogenband zal de vernieuwde sportschool officieel openen. Tussen 18:00 en 21:00 uur is iedereen van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje de vernieuwde sportschool te bewonderen. De muziek wordt verzorgd door een live band. Om 19:30 uur zal Van den Hoogenband de vernieuwde sportschool officieel openen. Hierna is het mogelijk om een rondleiding door de vernieuwde club te krijgen. Alle apparatuur in de sportschool is vervangen voor de allernieuwste ARTIS-lijn van Technogym, ook de vloer is volledig vernieuwd. Tussendoor is er natuurlijk de mogelijkheid om met de sportheld op de foto te gaan of een handtekening te verzamelen. Kortom, het belooft een gezellig feestje te worden!

Pieter van den Hoogenband
Van den Hoogenband begon zijn zwemcarrière al vroeg in 1993, waar hij zijn eerste successen behaalde bij de Jeugd Olympische Dagen in Eindhoven. Na het winnen van zes gouden medailles tijdens het EK Zwemmen in 1999, kende ook de rest van de wereld 'The Dutch Dolphin' en werd Van den Hoogenband een van de favorieten van de Olympische Spelen in Sydney in 2000. Hier behaalde hij tweemaal olympisch goud en zette hij ook een nieuw wereldrecord neer op de 200 meter vrije slag! Tijdens zijn volledige zwemcarrière won Van den Hoogenband maar liefst drie keer olympisch goud, werd hij zestienmaal Europees kampioen en eenmaal wereldkampioen. Op 7 december 2008 nam Pieter van den Hoogenband officieel afscheid van zijn sportcarrière als professioneel zwemmer en werd het zwemstadion in Eindhoven naar hem vernoemd. Ook heeft Van den Hoogenband diverse officiële onderscheidingen op zijn naam staan waarvan de Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw toch wel de meest bijzondere is.

Nieuwste apparatuur
Technogym

Met Technogym krijgt uw sportroutine een nieuwe impuls: het touchscreen en de internetverbinding op elk apparaat zorgen ervoor dat u tijdens het sporten televisie kunt kijken, kunt internetten en uw social media kunt gebruiken. Ook is het mogelijk om te trainen in virtuele ‘outdoor’ omgevingen, zo kunt u joggen door Central Park in New York of fietsen langs de Franse kust. 

Mywellness®
Om alles uit de nieuwe apparatuur te halen, krijgt elk lid van SportCity een Technogym-sleutel. Deze sleutel geeft toegang tot internet en televisie én onthoudt alle trainingsresultaten voor een optimale, persoonlijke trainingservaring.

Over Sportcity
SportCity is de enige all inclusive sportschool waar uw resultaat centraal staat. Met behulp van uw eigen beweegplan op maat werkt u in een kwalitatieve en comfortabele omgeving naar die platte(re) buik, een betere conditie of het eenvoudiger tillen van uw boodschappentassen. Natuurlijk met 100% resultaatgarantie!

SportCity biedt een prettige familiaire sfeer met een verscheidenheid aan faciliteiten, waaronder een gezellige horeca, kinderopvang en wellnessfaciliteiten. Alle medewerkers doen er alles aan om het u naar de zin te maken, of u nu druk aan het sporten bent óf ontspant in het mooie SportCity Café.

Maak gebruik van de fitness, stel met de instructeurs uw eigen Personal Fitplan op of doe mee met de leuke en effectieve groepslessen en kom daarna heerlijk tot rust in de sauna. Het is niet voor niets dat ruim 92% van alle leden SportCity aanbeveelt bij vrienden en kennissen. Voor meer informatie over abonnementen en personal training kunt u kijken op: https://www.sportcity.nl/abonnementen

Bron: Sportcity

Nieuwsoverzicht