De Week van Soest: jij maakt het verschil!


Donderdag 27 oktober 2016

De week van 5-11 november a.s. staat in het teken van De Week van Soest: jij maakt het verschil. We verbinden de landelijke week van respect, de landelijke week van de Dialoog en de Wij zijn Soest gedachten (veilig en respectvol samenleven) en leggen verbinding met het sociaal domein.
Met wat trots presenteren we hierbij het programma. Het is een grote proeverij van activiteiten geworden vanuit de gedachte: wat doen we in Soest om écht verschil te maken? We trappen de week af met een grote open dag van de hulpdiensten op zaterdag 5 november op het plein voor het gemeentehuis. Want onze hulpdiensten maken echt verschil op beslissende momenten.

 De week van Soest bestaat verder uit Dialoogtafels, gastlessen respect, een debattraining voor jongeren, muziek in de avond, de Dag van de Mantelzorg, een symposium door de SWOS, samen eten, lunchlezingen, en een Finale Culturelle op de vrijdagmiddag voor iedereen die zich verbonden voelt in, met of door deze week bij de gedachte van de Week van Soest: respectvol samenleven begint bij onszelf. We eindigen met de finale op vrijdag waarbij we terugblikken en vooruit kijken om de Wij zijn Soest sneeuwbal verder te laten rollen. We nodigen jullie ook hiervoor van harte uit!

De komende weken krijgen jullie steeds meer informatie en komt het gehele programma online op www.wijzijnsoest.nl. Kijk ook eens op de Facebook pagina en volg wijzijnsoest via Twitter, en deel wat je wilt delen over dit onderwerp.

Bron:gemeente Soest

 

Nieuwsoverzicht