Cheques Haringparty Soest-Baarn 2016 uitgereikt


Maandag 29 augustus 2016

Opnieuw hadden de mensen van  Hilton Royal Parc Soestduinen vrijdag 26 augustus uitgepakt voor een door hen gesponsorde lunch. Dit ter gelegenheid van de uitreiking van de cheques van de veiling van de Haringparty Soest-Baarn 2016.

Kees Wantenaar, voorzitter van de Soester Zakenkring overhandigde aan de volgende Soester goede doelen in Soest de cheques uit: Xander Bosbeek van de Paltz en Eemgeuzen voor een nieuwe boot, Jacques Faase, voor Viore, inloopcentrum voor mensen met kanker,  Merel Bouwer voor de intocht van Sinterklaas, Karel van Geet voor een fietslabyrint bij Molenschot/De Heybergh, Anita Schimmel voor licht dementerenden, Rob Tuizenga voor een kerstconcert voor asielzoekers en alleenstaande Soesterbergers en tevens namens de intocht van Sinterklaas S’berg, Cees Verkerk voor zwemactiviteiten van De Duikelaars, Cees Vos voor de restauratie van een antieke klok, Peter van der Weij voor een jeu de boulebaan bij de Vijverhof en Sonja Wolf van o.a. het voedselruilhuis.

René van Wijk, secretaris van de Contactgroep Baarnse Bedrijven, reikte de cheques uit aan Steven van de Meent voor de intocht van Sinterklaas en Gaston Lamaitre van de Speel-O-Theek.

 Allen waren blij met hun prijs en vertelden vol enthousiasme wat zij met het geld gaan doen.

Voor de door Jaap van den Broek gemaakte foto’s, zie deze link.
Lees hier het artikel uit de Soester Courant van 31 augustus en uit de Baarnsche Courant, klik hier

Nieuwsoverzicht