Seizoensafsluiting Ondernemers Netwerk Soesterberg


Vrijdag 01 juli 2016

Het bestuur van het Ondernemers Netwerk Soesterberg (ONS) heeft et seizoen op maandag 27 juni afgesloten met een ontspannen treffen aan de Kleine Melm.

Toen de bestuursleden van ONS met een glas in de hand stonden te genieten van het zicht op het unieke polderlandschap langs de Eem, kwamen de tongen los over zakelijke en persoonlijke aangelegenheden. Spoedig werd echter alle aandacht opgeëist voor het grillen van vleesvariëteiten op de barbecue. Tijdens het nuttigen van het gebraad hield de voorzitter, Rob Tuizenga, een korte toespraak, waarin hij memoreerde hoe ONS punt voor punt zijn doelstellingen aan het realiseren is.

De bijeenkomst werd afgesloten met een boottocht op de Eem richting Baarn onder deskundige leiding van Stan Uyland. Bij restaurant Eemlust werd aangemeerd. Daar ging het gezelschap aan de koffie. Nadat een ieder weer aan boord was gegaan en de trossen waren losgegooid, weigerde de scheepsmotor te starten. Toen al bijna weer naar de aanlegsteiger was terug gepeddeld had een technische ingreep bij de startmotor succes. De scheepsmotor raakte weer op toeren.

Met zicht op de ondergaande zon tufte het ONS bestuur geanimeerd terug naar de Kleine Melm.

Bron: Endre Banki (ONS)

 

Nieuwsoverzicht