Uitnodiging Haringparty Soest-Baarn 2016, donderdag 16 juni 2016


Dinsdag 31 mei 2016


De Hollandse Nieuwe is binnenkort weer in het land!

De Hollandse Nieuwe komt binnenkort weer in het land!
Het voor Soest en Baarn bekende symbool der haringkakers prijkt stoer en fier boven deze uitnodiging. Zich niet druk makend over het vetgehalte van zijn niet meer rondzwemmende soortgenoten. Onbekommerd wachtend op wat komen gaat rondom het zilte wondertje uit onze Noordzee.

Tijdens de Haringparty Soest-Baarn 2016 op donderdag 16 juni laten onderstaande organisaties u opnieuw beleven hoe de haring dit jaar zal smaken.

Link voor aanmelden

In verband met de organisatie een vriendelijk verzoek u aan te melden voor woensdag 15 juni.

Net als eerdere edities wordt ook dit jaar een Amerikaanse veiling voor het eerste vaatje gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan diverse maatschappelijke organisaties in Soest en Baarn, t.w.: fietslabyrint de Heybergh en Molenschot, vervoer King Arthurgroep/Dement Talent, Sinterklaasintochten Soest, Soesterberg en Baarn, motortje Paltz- en Eemgeuzen, restauratie klok Museum Soest, spellen Speel-O-Theek, zwemactiviteiten De Duikelaars, jeu de boulesbaan Vijverhof, begeleiding bij kanker Vivore, kerstconcert asielzoekers en Soesterbergers, Voedselruilhuis.

Zoals gebruikelijk, zal het tonnetje Hollandse Nieuwe in bezit komen van die bieder die het bod uitbrengt dat het vooraf bepaalde eindbedrag bereikt. Er zullen tussendoor prachtige prijzen aan de bieders worden overhandigd.

Wilt u prijzen ter beschikking stellen?
Laat dit weten aan Paul Martens.

Haringveilingmeester is dit keer wethouder Marcel Adriani, wethouder o.a. van economische zaken. Hij zal u oproepen zoveel mogelijk te bieden voor de goede doelen.

De op naam gestelde biedingbordjes worden u bij de entree overhandigd. Per uitgebracht bod wordt € 50,- achteraf gefactureerd. Ook nu geldt: omdat in het verleden bedrijven wel naar de Haringparty kwamen maar geen bieding uitbrachten, is besloten dat als u zich aanmeldt, uw bedrijf vanzelf een factuur ontvangt van € 50,-. Zie dit als startbedrag van de veiling c.q. inschrijfgeld voor de Haringparty. Hierdoor gaat de veiling sneller en heeft u meer tijd om te netwerken en na afloop van de veiling te genieten van het door Hilton Royal Parc aangeboden ongetwijfeld opnieuw feestelijke en smakelijke buffet.

RELEVANTE GEGEVENS

Datum        Donderdag 16 juni 2016
Locatie       Hilton Royal Parc Soestduinen
                  Van Weerden Poelmanweg 4-6, Soestduinen
Programma 17.00-18.00 uur: Ontvangst en aangeklede borrel
                  18.00-18.10 uur: Welkom door Kees Wantenaar, voorzitter Soester Zakenkring
                  18.10-19.30 uur: Veiling door Marcel Adriani
                  Daarna, tot circa 22.00 uur: Buffet


 

 

       

 

Nieuwsoverzicht