Uitnodiging bijeenkomst 19 mei van de Vereniging Amersfoortse Bedrijven


Donderdag 28 april 2016

Beste leden van collega netwerken in de regio,

Donderdag 19 mei krijgen jullie de kans om met elkaar, met de lokale overheid en met sleutelfiguren uit de regio in debat te gaan over ondernemen, politiek en de vereniging. Hoe komen we met elkaar in beweging? Welke mogelijkheden liggen er in de regio om succesvoller te ondernemen?

In het Lokaal, de foodhal van Amersfoort en omstreken, met louter regionale producten, zullen we met wethouder Kemmerling, citymarketing regio Amersfoort en regionale ondernemers onder leiding van Arjan te Lintelo in debat gaan over stellingen waar jij als ondernemer mee te maken hebt. We onderzoeken wat de regio (van Bunschoten tot en met Woudenberg) je te bieden heeft en voelen de politiek aan de tand over het creëren van ondernemerskansen.

Actief meedoen in de discussie, of gewoon lekker luisteren naar wat er gezegd wordt, alles is mogelijk. Na het debat krijgen we een heerlijke lunch voorgeschoteld van het Lokaal, met handgemaakt brood van Elsenburg Broodmaker en huisgebrande koffie van Boot. Die smaken wil je niet missen!

Programma
Datum: 19 mei 2016
Inloop: vanaf 11:30 uur. We gaan om 12:00 uur van start
Einde programma: 14:00 uur.

Adres
Oliemolenhof 90
3812 BP Amersfoort

Parkeren kan betaald, voor de deur.

Geef je op via: << LINK >> 

Tot dan!
Namens de Vereniging Amersfoortse Ondernemers,
Elske van de Fliert en Ruben Boerhof

 

 

Nieuwsoverzicht