Uitnodiging De Maatschappij Departement Eemland, 23 maart


Vrijdag 19 februari 2016

De Maatschappij Departement Eemland nodigt de leden van de Soester Zakenkring uit voor een netwerkbijeenkomst op 21 maart (Spring in de Maatschappij).
Lente is de start van een nieuw seizoen, van nieuw leven, van inspiratie en van nieuwe contacten.

Kom naar "Spring in de Maatschappij" op 21 maart a.s. in het AFAS theater in Leusden. Een feestelijk netwerkevent met uitreiking van de Lefprijs en de Prijs van de Maatschappij.
"Spring in de Maatschappij" is een initiatief van De Maatschappij, dep. Eemland.
De Maatschappij verbindt op inspirerende wijze bedrijfsleven, openbaar bestuur, zorg- en kennisinstellingen.

We hebben deze avond twee inspirerende sprekers. Onze gastheer Bas van der Veldt, ceo AFAS Software zal kort ingaan op de rol van AFAS in een moderne samenleving waarna Michiel Muller ons zal meenemen in ondernemen met Lef. Michiel Muller is ondernemer en bekend van Tango, Route Mobiel en Picnic.
Aansluitend zullen de Lefprijs en de Prijs van de Maatschappij uitgereikt worden.

Programma
17.00-18.00 uur: ontvangst
18.00-18.15 uur: plaatsnemen in de theaterzaal Da Vinci
18.15-18.30 uur: opening met Bas van der Veldt
18.30-19.00 uur: Michiel Muller
19.00-19.15 uur: uitreiking awards door burgemeester Metz (voorzitter van de jury) en Peter van Breugel, voorzitter departement Eemland

U kunt u aanmelden via eemland@de-maatschappij.info
Vergeet niet uw introducées ook op te geven?

Introducé
Wij dagen u uit minimaal 2 relaties van u mee te nemen naar Spring in de Maatschappij. Op inspirerende wijze kunnen zij kennis maken met departement Eemland.

Afmelding
Mocht u na aanmelding plotseling verhinderd zijn, dan wordt u verzocht dit uiterlijk 17 maart te melden via het e-mailadres eemland@de-maatschappij.info.
Indien wij uw afmelding te laat, of in het geheel niet ontvangen, worden de kosten u achteraf in rekening gebracht.

De Maatschappij is de oudste netwerkorganisatie in Nederland. Departement Eemland organiseert Funspiratie bijeenkomsten. Zo worden bijv tijdens de borrel pensant maatschappelijke thema's belicht door deskundige sprekers uit de regio. Door de regionale invulling wordt gebruik gemaakt van de kracht en de kennis die aanwezig zijn in de regio. Regionale contacten worden zo benut en ingezet om verbanden aan te gaan met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, openbaar bestuur, de zorg en kennisinstellingen.

Met vriendelijke groet,
Secretariaat De Maatschappij, departement Eemland

Voor uitgebreide informatie: www.de-maatschappij.info
 

Nieuwsoverzicht