Nieuwjaarsbijeenkomst Soester Zakenkring vrijdag 8 januari 2016


Dinsdag 15 december 2015

Een nieuw jaar ligt als een onbeschreven blad voor ons.
Het thema van de Nieuwjaarsbijeenkomst 2016 van de Soester Zakenkring is ‘Handen uit de mouwen’.  Nu de economie langzamerhand opkrabbelt, is het zaak dat ook de Soester ondernemers de stijgende lijn doorzetten. De eerste aanzet hiertoe is de Nieuwjaarsbijeenkomst. U kunt deze avond, geheel vrijblijvend, alvast zelf de handen uit de mouwen steken!

Het bestuur nodigt u en uw partner van harte uit op vrijdag 8 januari 2016 .

Net als de vorige keer zal heel ondernemend Soest, dus ook de leden van de bij de Soester Zakenkring aangesloten ondernemerskringen kunnen ervaren wat de Zakenkring betekent voor een levendig en succesvol ondernemersklimaat in onze fraaie gemeente.

Relevant gegevens:
Datum: Vrijdag 8 januari 2016, van 17.30-24.00 uur.
Locatie: Restaurant De Soester Duinen,
Soesterbergsestraat 188 te Soest


Programma:
17.30-18.50: Ontvangst met handen schudden of anderszins en borreltijd met een diversiteit aan heerlijkheden.

19.00-19.30: Soesterzaal: Nieuwjaarstoespraken door de burgemeester van Soest Rob Metz en de voorzitter van de Soester Zakenkring Kees Wantenaar én korte nieuwjaarswensen door een bestuurslid van de Soester ondernemerskringen.
19.30-24.00: Voor alle ruimtes zowel binnen als buiten geldt: met een drankje in de hand wordt u op diverse plekken getrakteerd op vele culinaire hoogstandjes, sushi, een snackwand en warme en koude winterse dinerbuffetten die hun weerga niet kennen. Voor elk wat wils!

De Zakelijk Soest Nieuwjaarsbijeenkomst zal u opnieuw verrassen.
Wat u vast ook niet wil missen?
Gedurende de avond zijn er verschillende workshops, waarvan zowel dames als heren kunnen ontspannen of hun creativiteit inzetten. Zoals: workshop handroll sushi maken, boetseren, stoelmassage en ‘rondo’s’ om elkaar beter te begrijpen. 

Aanmelden en afspraken zoals die sinds 2014 gelden:
Lid van de Soester Zakenkring

Als lid kunt u met twee personen kosteloos deelnemen. Wilt u met meer personen aanwezig zijn, dan zijn die van harte welkom.
Ingevolge de afspraken die gemaakt zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering 2014, betalen meer dan 2 personen per bedrijf € 25,- p.p. bij binnenkomst.

Genodigden van de Soester Zakenkring
Als genodigde kunt u met één persoon kosteloos deelnemen. Wilt u met meer personen aanwezig zijn, dan zijn die van harte welkom.
Echter, ingevolge de afspraken die gemaakt zijn tijdens de Algemene Ledenvergadering 2014, dienen meer dan een persoon € 25,- p.p. te betalen bij binnenkomst.

Leden van de Soester ondernemerskringen, niet Soester Zakenkring zijnde, betalen € 25,- p.p. via hun eigen organisatie.

Aanmelden mogelijk tot donderdag 7 januari 2016.

Klik op de knop 'Ik ben erbij' in de agenda aan de rechterzijde van de website.

Wij verheugen ons op uw komst.
Namens het bestuur van de Soester Zakenkring tekenen wij.
Met vriendelijke groet,
Kees Wantenaar, voorzitter en Paul Martens, secretaris

 

Nieuwsoverzicht