Straatverlichting werkt niet? Meld het in het nieuwe jaar bij Ziut


Maandag 28 december 2015

Met ingang van 2016 regelt de storingsdienst van Ziut de openbare verlichting in de gemeente Soest. Doet in het nieuwe jaar de verlichting het niet? Dan kunnen inwoners dit doorgeven aan Ziut via de speciale online tool op www.soest.nl/straatverlichting-melding-van-storing.

Tot en met 31 december 2015 kunnen storingen doorgegeven worden aan CityTec. Deze storingen worden door CityTec afgehandeld. Vanaf 1 januari 2016 gebeurt dit door Ziut. Inwoners kunnen hiervoor gebruik maken van een speciale tool. Naast het melden van storingen is ook te zien welke storingen al bekend zijn bij Ziut. De online tool is te vinden via ww.soest.nl/straatverlichting-melding-van-storing.

Uiteraard blijft het mogelijk om telefonisch een storing door te geven. Neem hiervoor contact op met Ziut via het telefoonnummer (088) 9450 750. Vermeld bij het doorgeven van de storing altijd het nummer dat op ooghoogte op de lantaarnpaal staat. Als er geen nummer op de lantaarnpaal staat, is het waarschijnlijk geen verlichting van de gemeente. In die gevallen kan de gemeente of Ziut niets doen. 

Bron: gemeente Soest

Nieuwsoverzicht