Uitnodiging 'Meedoen Werkt' do. 10 dec. 2015


Dinsdag 08 december 2015

In samenwerking met Werk en Inkomen Baarn Bunschoten Soest, (BBS) POWER Soest en de Soester Zakenkring wordt op donderdag 10 december a.s. een lunchbijeenkomst georganiseerd met de titel: MEEDOEN WERKT!

In het licht van de Participatiewet die per 1 januari 2015 is ingegaan en het verbeteren van de werkgeversbenadering in Soest, willen wij graag met u als werkgever van gedachten wisselen over deze onderwerpen én over uw ideeën en handvatten die hierbij van belang zijn.

Tijdens de start van deze bijeenkomst zal wethouder Peter van der Torre de aftrap geven, waarna in het kort door Jeannet Kool (directeur Werk en Inkomen Baarn Bunschoten Soest) en Henk van Asch (voorzitter POWER) uiteengezet wat het doel van deze lunchbijeenkomst is en hoe u een bijdrage kunt leveren aan de samenwerking tussen u, Werk en Inkomen BBS en POWER Soest.

Daarna zal, onder het genot van een heerlijke lunch, aan discussietafels gesproken worden over diverse thema’s op het gebied van arbeidsparticipatie en werkgeversbenadering. Vervolgens worden kort samenvattingen van de tafels gepresenteerd over wat u deze middag heeft ingebracht en vatten Henk en Jeannet de vervolgstappen samen.

Uiteraard wordt u naderhand op de hoogte gehouden van het vervolg van deze ontmoeting

Relevante gegevens:
Datum: donderdag 10 december 2015
Tijd: 12.00-14.00 uur
Locatie: Stayokay, Bosstraat 14, Soest

Programma:
12.00-12.15: Ontvangst
12.15-12.30: Uiteenzetting doel van deze middag
12.30-13.45: Discussietafels
13.45-14.00: Samenvattingen

U kunt zich aanmelden door te klikken op: Ik ben erbij

Werk en Inkomen BBS, POWER Soest en de Soester Zakenkring heten u van harte welkom op 10 december.

 

Nieuwsoverzicht