Uitnodiging Magic Cabaret Theater Diner


Vrijdag 27 november 2015

Voor de leden van de Soester Zakenkring hebben we een goede deal kunnen maken met een van onze leden, t.w. 'Restaurant De Soester Duinen'.
Laat u verwonderen bij het Magic Cabaret Theater Diner!

De eerste voorstellingen van Rob & Emiel in De Soester Duinen waren een groot succes! De gasten hebben genoten van een compleet verzorgde avond uit, met een 5-gangen diner en de verrassende acts van Rob & Emiel, wel bekend van TV.

De voorstelling van 8 december is helemaal volgeboekt, maar gelukkig gaan Rob & Emiel ook in 2016 door! Wilt u hier bij zijn? Reserveer dan uw plaatsen voor de voorstelling van 14 januari om het jaar lachend te beginnen!

Voor leden van de Soester Zakenkring hebben we een korting bedongen van 20% zodat het arrangement nu € 40,00 per persoon kost.

De ontvangst is vanaf 18:30 uur waarna we om 19:00 uur starten met het voorgerecht. Daarna zal u worden uitgenodigd door Emiel voor het eerste deel van show in het theater. Daarna zullen de tweede en derde gang van het diner worden uitgeserveerd, gevolgd door deel 2 van de show. Vervolgens gaat u genieten van het hoofdgerecht, gevolgd door het laatste cabaret gedeelte.

Uiteraard is er de mogelijkheid om naast het dessert nog af te sluiten met een heerlijke kopje koffie of thee. En ga niet te vroeg weg daar er nog een verrassing volgt…

U kunt reserveren via 035-6036010. Graag vermelden dat u lid bent van de Soester Zakenkring.

 

 

Nieuwsoverzicht