Algemene Ledenvergadering 2014-2015 Soestdijkse Grachten, do. 15 okt. 2015


Zaterdag 31 oktober 2015

In tegenstelling tot andere jaren was er op woensdag 15 oktober een goede opkomst van leden en genodigden tijdens de Ledenvergadering van de Soestdijkse Grachten, gehouden bij Clean Look Carwash Soest.

Na een als vanouds inspirerende inleiding van Frans Davelaar, voorzitter van de Bedrijvenrkring de Soestdijkse Grachten, werden de gebruikelijke jaarstukken doorgenomen en de financiële paragraaf positief en akkoord bevonden.
Dat de Soestdijkse Grachten net geen 1e is geworden bij de verkiezing van ‘Het Beste Bedrijventerrein van Nederland 2015, was jammer maar de 2e of 3e plaats werd ook met applaus begroet.  Van het bedrijventerrein is een drone gemaakt die hier te bekijken is. Henk van Asch en Paul Martens van de Bedrijven Management Organisatie Soest (BMO Soest) werden bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar voor het terrein.

De gemeente Soest, bij monde van wethouder Marcel Adriani, feliciteerde het bestuur en de leden met het behalen van de top drie bij de verkiezing van het Beste Bedrijventerrein van Nederland 2015.  Tevens lichtte hij toe hoe het nieuwe detailhandelsplan tot stand gaat komen. Vragen en voorbeelden hebben de aanwezige leden meer inzicht gegeven in het gehele proces.

De heer Mosterd van de Rabobank Amersfoort Eemland  heeft toegelicht waarom men lid zou moeten zijn van de collectieve beveiliging en hoeveel korting men dan kan krijgen op verzekeringen die bij Interpolis zijn afgesloten.

De combinatie van een fraaie en gastvrije locatie, een goed verzorgde catering en een gratis autowasbeurt van Clean Look Soest zorgde voor een geslaagde

 

Nieuwsoverzicht