POWER Beursvloer scoort 77 matches


Dinsdag 17 november 2015

Tijdens de POWER Beursvloer op maandag 16 november, die door de wethouders Marcel Adriani, Jannelies van Berkel en Peter van der Torre met een gongslag werd geopend, werden in een uitstekende sfeer, 73 matches gemaakt.

Bedrijven en organisaties, organisaties onderling en ondernemers met elkaar wisten elkaar op een succesvolle manier, zonder portemonnee, te vinden. De matches gingen bijvoorbeeld over het leveren van producten in ruil voor een lezing, het optreden van een koor, een verzorgde lunch of een sportieve activiteit of het mede faciliteren van een uitje.
Voor het eerst op de beursvloer was er ook de mogelijkheid om stages voor leerlingen te regelen in een bedrijf of organisatie in Soest.
Daarnaast werd  gretig onderhandeld over stoelen, materialen of kennis uit te ruilen tegen een te bepalen tegenprestatie. Ook de gemeente Soest was aanwezig om o.a. dates te maken  met werkgevers rond  werkervaringsplekken.
Projectleider Marian Connotte kijkt met een tevreden gevoel terug op de  POWER Beursvloer die in een vernieuwd jasje was gegoten. Voor herhaling vatbaar.
Bij deelnemers met een vraag of wens waarbij de match nog niet gelukt is, gaat POWER Soest zeker vier ‘after matchings’ regelen.

De matches worden tussen nu en uiterlijk een half jaar uitgevoerd.  

Voor de door Ruud Nooy gemaakte foto's, klik hier en die van Jaap van den Broek, klik hier.

Voor een overzicht van de gemaakte matches, klik hier.

Stichting POWER Soest staat voor Platform voor Ondernemen, Werk, Educatie en Resultaat. POWER Soest, gestart in oktober 2014, wil inwoners van Soest bij de samenleving betrekken zodat ze hun talenten naar vermogen kunnen inzetten voor een sterke Soester samenleving of, in andere woorden, een vitale en sociale gemeenschap.

Bron: POWER Soest

Nieuwsoverzicht