Uitnodiging 'De Rode Loper' op donderdag 19 november


Woensdag 21 oktober 2015

Op donderdag 19 november rollen de regionale bedrijvenkringen en regiogemeenten de rode loper uit voor alle ondernemers uit de regio Amersfoort, pas gestart of ervaren. De regio beter leren kennen, elkaar informeren en inspireren en vooral duidelijk laten merken dat ondernemers hier welkom zijn. Dat is wat de organiserende partijen voor ogen hebben.

De dag bestaat uit twee delen. Ondernemers kunnen zich opgeven voor een bustour, het aansluitende netwerkprogramma of voor beide. Deelname is gratis!

Bustour langs verrassende bedrijven in de regio
Vanaf 12.45 uur starten 4 bussen vanaf het Van der Valk Hotel in Leusden. Elke bus doet een aantal interessante bedrijven en organisaties aan in Amersfoort, Baarn, Barneveld, Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk, Soest of Woudenberg.

Netwerkprogramma
Het netwerkprogramma vindt plaats bij AFAS in Leusden vanaf 16.30 uur. AFAS CEO Bas van der Veldt vertelt wat hij als ondernemer moest overwinnen en aangaan en welke ontwikkelingen hij nu op ons af ziet komen. Verder zijn er een matchbeurs en speeddates tussen nieuwe en ervaren ondernemers. Uiteraard ontbreken de hapjes en drankjes niet

Op donderdagmiddag 19 november wordt voor de derde maal de Dag van de Rode Loper georganiseerd. 

Voor wie is deze dag?
Iedere ondernemer in de regio Amersfoort, is van harte welkom.

Aanmelden
Alle ondernemers uit de regio Amersfoort, pas gestart of al ervaren, zijn welkom! Voor meer informatie en inschrijven: www.rodeloperdag.nl

  • Programma:
  • 12.00: inloop en lunch, van der Valk hotel Leusden
  • 12.45: bustour langs verrassende bedrijven in de regio
  • 16.30: start netwerkprogramma, AFAS Leusden met o.a. matchbeurs. Heb je een leuk aanbod (tijd, advies, product) voor een collega-ondernemer? Dan kan je dit aangeven bij je inschrijving.
  • Rond 19.00: einde programma

Locatie plenair programma: AFAS in Leusden.

De Dag van de Rode Loper komt tot stand dankzij samenwerking tussen de ondernemersverenigingen VAO, VAZ, VAB, de Federatie, alle regiogemeenten en AFAS.

Bron: Rode Loperdag Regio Amersfoort

 

Nieuwsoverzicht