Boekhandel Van de Ven weer beste winkel van provincie Utrecht


Zondag 18 oktober 2015

Vorige week werden de prijzen voor de ‘Beste zelfstandige winkel van Nederland 2015-16’ uitgereikt.

Boekhandel Van de Ven werd uitgeroepen tot beste winkel van de Provincie Utrecht en eindigde landelijk op een eervolle derde plaats. Eerste en tweede werden respectievelijk Boer Staphorst in Staphorst en Sparkle Style in Diemen.

Trees Nelissen, die de prijs zelf in ontvangst nam, vertelde zeer verguld te zijn met het feit dat zoveel klanten op haar winkel stemden en zulke goede beoordelingen gaven.

‘In een plaats als Soest moeten wij het hebben van onze vaste klanten: het is anders dan in een stad, waar veel meer mensen langs komen. Wij willen graag een sociale en culturele ontmoetingsplaats zijn voor de inwoners van Soest en Soesterberg, en dat werd opnieuw beloond. Mede hierom hebben we de bovenverdieping vrij gemaakt: zo kunnen we nog flexibeler zijn. Deze ruimte kan nu worden ingezet voor lezingen, workshops, vergaderingen, exposities en dergelijke. Als het enigszins mogelijk is gaan we graag op verzoeken in. We zijn altijd in beweging om aan te sluiten bij de wensen van de bezoekers, en zijn erg dankbaar dat onze inzet wordt herkend en gewaardeerd.’

Boekhandel Van de Ven gaat door op de ingeslagen weg: ook de komende tijd zijn er diverse acties, lezingen en activiteiten gepland, dus houd vooral de krant en social media in de gaten om te weten wat er wordt georganiseerd!

Nieuwsoverzicht