POWER Beursvloer op maandag 16 november 2015


Vrijdag 02 oktober 2015

Op maandag 16 november a.s. van 15.30-18.00 uur organiseert POWER Soest de POWER Beursvloer in de Stayokay (Bosstraat 16, Soest). Beoogd resultaat is dat mensen, bedrijven en organisaties elkaar ontmoeten, kwaliteiten, vragen en wensen uitwisselen en tot concrete matches komen. Net als in 2012 in Soest gebeurde op de maatschappelijke beursvloer. Nu echter met de toevoeging van een focus op het benutten en inzetten van vele -onbekende en onbenutte- talenten in Soest en Soesterberg.

Ja! Ik weet genoeg: direct naar het aanmeldformulier

De echte beursvloer wordt gekenmerkt door een kort en krachtig netwerken, het recht op het doel afgaan en een bemiddeling van hoekmannen/hoekvrouwen, een gong die start en einde in de dealroom aankondigt en een officieel vastleggen van deals (matches).

Dat gaat in Stayokay op 16 november ook gebeuren Het van de eerdere beursvloer bekende succesvolle ‘spel’ van vraag en aanbod van maatschappelijke organisaties en van ondernemingen geleid door enthousiaste hoekmannen en hoekvrouwen keert terug!

Daarnaast biedt de POWER Beursvloer de gelegenheid om een match te maken rond opleiding (stages, leeropdrachten, werkend leren) of een match met gemotiveerde mensen die met hun ervaring en kwaliteiten actief willen bijdragen in bedrijven of organisaties (project, vrijwilligerswerk, werkervaring). In Soest is meer talent aanwezig dan inwoners en bedrijven en organisaties van elkaar weten!

Om deelnemers met vraag en aanbod te helpen is op de POWER beurvloer ook een “oriëntatiehuis”. Hier kun je als deelnemer tips vragen of een verwijzing naar een organisatie of bedrijf die jouw kwaliteiten hard nodig heeft.

Doe mee met de POWER beursvloer. Meldt u nú aan met uw vraag of aanbod aanmeldingsformulier.
Meer weten of vragen? E-mail naar beursvloer@powersoest.nl (Marian Connotte, projectleider POWER beursvloer)

Vanaf nu starten wij met de inventarisatie van vragen en aanbod. U kunt dus ook aan de slag. Hoe eerder uw aanvraag bij ons bekend is, hoe gerichter wij bedrijven en organisaties (of scholen) kunnen benaderen. Immers: handelen met voorkennis is op de POWER Beursvloer gewoon toegestaan!

Stichting POWER Soest staat voor Platform voor Ondernemen, Werk, Educatie en Resultaat. POWER Soest, gestart in oktober 2014, wil inwoners van Soest bij de samenleving betrekken zodat ze hun talenten naar vermogen kunnen inzetten voor een sterke Soester samenleving of, in andere woorden, een vitale en sociale gemeenschap.

Bron: POWER Soest

Nieuwsoverzicht