Uitnodiging Amersfoort Business Open Golf op 18 september


Zondag 23 augustus 2015

Golfen en Netwerken op een van de mooiste banen van Nederland tegen een aantrekkelijke prijs. Zet 18 september 2015 in uw agenda en meldt u aan!

Het ABOG (Amersfoort Business Open Golf) toernooi is een voortzetting van het VAB toernooi dat vorig jaar haar 25 jarig bestaan vierde.

Het ABOG staat open voor leden van alle bedrijvenkringen uit de Regio Amersfoort die zich bij de federatie van Bedrijvenkringen Eemland/Amersfoort hebben aangesloten.
Naast kringen uit Amersfoort doen vertegenwoordigers mee uit Soest, Leusden, Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg en Woudenberg.

De afgelopen jaren hebben wij op pretentieuze banen kunnen spelen zoals de Hilversumse, The International en tot slot op De Hoge Kleij in Amersfoort, die zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een topbaan. Niet voor niets wordt het NK strokeplay hier gehouden.

Dit jaar slaan we een nieuwe weg in.
We blijven de komende drie jaar spelen op een ambitieuze baan, namelijk de Hoge Kley in Amersfoort. Omdat wij een driejarig contract hebben afgesloten kunnen wij de golfdag voor een aantrekkelijk tarief organiseren. Het is ons gelukt de totale prijs voor de dag inclusief drank en diner terug te brengen tot  €110,-.

Overigens is er op de Hoge Kleij maar plaats voor 50 deelnemers (met handicap). De overige deelnemers met een handicap van 36 en hoger en clinicers ontvangen een refreshment course op de 9 holes baan in Hoogland.
Na afloop sluiten zij aan voor het diner.

Ook dit jaar organiseren wij weer een sponsorlaantje met spikes service,clubs wassen en een wijnproeverij.

Geïnteresseerd? Meldt u vóór 1 september aan via info@vabamersfoort.nl

Vermeld tevens uw handicap (handicap van 36 of hoger dan speelt u automatisch in Hoogland, heeft u een handicap <36 en wilt u ook in Hoogland spelen, geef dit dan aan.) 

Bron: VAB Amersfoort

Nieuwsoverzicht