Uitnodiging workshop Presenteren op dinsdagavond 8 september


Dinsdag 18 augustus 2015

Soest Netwerkt organiseert op dinsdagavond 8 september een workshop 'Presenteren'. 

Bibberende knieën, klamme handen en dan ook nog eens je tekst vergeten… Iedereen die (soms voor het eerst) gaat presenteren, heeft er wel eens last van.
In deze wereld moet je je steeds meer presenteren, of dat nu voor een groep, een interview of een sollicitatie is. Presenteren is echt niet zo moeilijk als de meeste ZZP-ers denken. Met een goede voorbereiding en de juiste stappen kan iedereen dit leren. Het van belang dat je boodschap goed en duidelijk overkomt en dat je weet wie je publiek is.

Presenteren is echt niet zo moeilijk als de meeste ZZP-ers denken. Met een goede voorbereiding en de juiste stappen kan iedereen dit leren. Het van belang dat je boodschap goed en duidelijk overkomt en dat je weet wie je publiek is.
Voor Soest Netwerkt verzorgt Rombout Verschoor op dinsdagavond 8 september een korte workshop over dit onderwerp. Tijdens deze avond geeft hij een inkijk in de do’s en dont’s van presenteren en deelt hij zijn eigen ervaringen over presenteren in de praktijk. Met zijn jaren lange omroep ervaring als cameraman/editor en co-trainer voor een aantal communicatie bedrijven heeft hij een speciale cursus samengesteld om de ZZP-er te helpen zijn bedrijf goed te presenteren.

Lees hier de uitnodiging met de relevante gegevens.

 

Nieuwsoverzicht